Må gud ge alla er utan samvete,ett samvete.

Ja. Må Gud ge er alla utan samvete ett samvete. Sluta stjäla min gamla antika kuvert väska och sen ljuga mig mitt upp i ansiktet. Tror du jag är dum. Jag ser ju i dina ögon att du snott den.hur förklarar man det.intuiton. Inget visa kort inget körkort inga pengar. Varför är folk så oärliga.skäms på er svenska folket.skäms.

Pang boom

Ja pang boom så var man sjuk. Bara så där.. Länge sen jag hade feber och halsfluss. Nej jag har faktist inte varit hos doktorn men jag känner min kropp någorlunda väl.legat och yrat tills 5, då kom jag äntligen på att jag kunde ta en tablett för att lindra febern och få lite sömn,halsen är tjock och obefintlig..och här ligger jag alldeles ensam i min säng och är sjukligt uttråkad.

snart är det maaaaaj...

Dagarna i göteborg går mot sitt slut..för den här gången. inte slut än. men snart. Två och en halv dag kvar.
Jag har varit hög på lycka de senaste dagarna. En kombination av lite sömn, enformigt jobb, de bästa av vänner och kaffe och sol. Det är för härligt alltså.

min kära bäbis. Rocky Rex Balboa, har nu även fraktas till Göteborg, grattis Buller huset. =) hehe. jag lyckades få hem honom. Bra gjort johanna, tack! Och han loves it. Men igår..han som alltid varit så duktig hittade jag honom skamset sittandes i mina blommar och kissade. Gaaaah... ja ja..de va ju inte på golvet i alla fall.

ja ja..nu har jag inten mer ointressant fakta att delge er.

tillbaka till mina telefonnummer...031-568493 ENTER 08-5418735 ENTER 054-6357984 ENTER 0465-5421854 ENTER...


skratta

Igår kväll skrattade jag jätte mycket. Länge sen jag skrattade SÅ mycket.

Jacko
Per
Mogs
nomes

fett på!

Ducka världen!

Jag har ett problem. Ja, det har jag.
Jag har ett unds av förakt i min blick hela tiden (nu på senaste) och känner frustration mot hela denna motstridiga och förnekande värld. (sluta låtsas att ni har koll på läget!!)
Detta vansinniga förakt, LÄGG AV JOHANNA-DU ÄR INTE SÅ HIMLA MYCKET BÄTTRE!

Så världen ducka. Snart lägger sig rastlösheten som ger frustration som ger föraktet och då blir jag en bättre människa igen. Men tills dess kanske du vill ducka. I don't blame you.