<3

Är på Sjukt nive konfaläger.
Jag älskar det, och vill inte att de ska vara slut om en vecka.
love <3

sho bre..

Hej på er.

Det va ett tag sen man uppdatera. Jag sitter under täcket hemma i Göteborg. Det ösregnar ute och jag har huvudvärk och ont i magen. utöver det är det gött att vara på västkusten.

Imorgon skall jag på bröllop <3 och fira kärleken. Och idag va tanken att gå till Liseberg och höra timbuktu.. men de regnar.. så vi får se.

Konfirmationslägret närmar sig, bara några få dagar kvar nu, sen kör vi. Skall bli jätte roligt. Vi skall göra massa roligt grejs som jag inte kan avslöja här förstås, möjligen läser någon konfiramand detta och då har man ju förstörs allt de roliga juuuh.

hej så länge.

ni ska veta det att...

Det finns så mycket Bra människor!

SVEARIKE

Du gamla du fria, du fjällhöga nord...

regntunga skyar

Så va sista tentan gjort. Klatt!!
(jo, den gjordes redan igår)

Planerade Konfirmationsläger på kvällen. Vilket läger vi snickrat ihop. Kommer ha skitkul!!
Avslutade kvällen med becka och film... Becka som åker idag. Hon har redan åkt. Inget konstigt i de, sommaren är ju här. Men de e bara det att hon inte kommer tillbaka i höst. Så Sjukt Himla Tomt.

Becka, jag kommer sakna dig. Alla galna sånger, "as I went down in the river.." remix á la oss, "Gud du är God" á la du, jag och Filip. Alla allvarliga samtal. Kommer sakna din fantastiska mat. Dina störda humor. Ditt bitande på min list och kvällar med Dr. Queen och twilight. Lycka till med allt Becka!!! love.

Har börjat pilla med undervisningen inför näst nästa veckas konfaläger, och nu skall jag stäääääda ut mitt rum så de blir tipp topp  inför hemfärd.

Så. Då vet ni LITE om hur landet ligger.

Sommaren 09.
Here I come. 

bus4you

Nu sitter jag här igen, på en buss som slingrar sig upp genom sverige mot Stockholm. Passerar snart Landvetter. De kan verkligen suga att åka buss alltså. Men buss4You är verkligen ett sjukt bra bussbolag. Förarna är oerhört trevliga, serviceinriktade och goa. Fotöljerna - ja man åker i fotöljer, bara de =)- är himmelska, de finns ström till datorn, benstöd och stora fönster att blicka ut igenom. Dessutom finns det kaffe, choklad, thé och cola att köpa. Och när man ändå har en massa massa att läsa och skriva så är de bara en välsignelse att de tar lång tid. Jag är fast, och då får man en hel del gjort.

Åk
Bus4you, seriöst. Do it. 250 spänn från sthlm till Götet. Blir inte billigare!
(och nej, jag får inte betalt för att skriva detta. De kanske jag borde få..hmm)

Detta är dagen innan Detta läsårs sista dag. Imorgon skriver jag tenta vid denna tiden och har lämnat in debattartikeln. Sen är jag fri! Då kan sommaren komma och ta med mig i dansen. Har en liten lurig känsla av att mina axlar kommer kännas något lättare efter imorgon. Ett år, shit vad tiden går fort. Känner mig inte riktigt som samma person som när jag böjade. Eller samma person, fast mer. Det är positivt!

Nä ni, tillbaka till att fullfölja också denna dag med intensivplugg.
puss puss


altanen.

Ligger i en solstol på altanen i Mölndal, Göteborg. Blickar ut över utsikten över stan och läser om filosofiska livsåskådningar. Älskar at vara här hemma i huset.
Imorgon eftermiddag bär de av hem till U:a igen för att skriva tenta, planera konfalägret, skriva undervisning och städa i ordning rummet för sommaren. Men bara för några dar, sen blir de ytterligare en vecka hemma i götet igen innan konfirmationen drar igång.

Ser fram emot sommarens undervisnings/predikoutmaningar. Men längtar mycket efter lata dagar i solen med nya och gamla kompisar.

Då va de dags att återgå till de jag måste lägga tid på nu. Tentaplugg. Sista nu då. kom igen.