Sleep

Dagen är slut. Idag har jag läst om Jona, försöker klura hur fredagens undervisning skall gå till. Sen har jag planerat återträff med Johannes. Han är så himla störd. (de är en bra sak), sen har jag tränat Core. Va sjukt oinspirerande idag. Efteråt åkte jag ut mot mina barndomstrakter, storvreta. Hem till Sara med flickor.

Och nu är jag hemma efter en underbar middag med flickor. Fredriksson och Fia hade gjort värsta goa maten, köttfondy (stavas), potatis, massa såser, bröd, kex, sallad, efterrätt.
Underbart. Min mage är fullproppad. Nu skall jag somna. Mätt och belåten.

Love.

LÄGENHET!

Jag önskar mig en billig lägenhet som jag kan få hyra i Uppsala.
Är det någon som har det till mig??

Tenta klar.

Sådär ja. Så var terminens första tenta klar. Big up till mig.

 

See ya'


Tacksam.

Var skulle man va utan henne va? Hon finns ju för farao alltid där. Som idag, vips sådär rättar hon mitt PM. Vilken vän va. Nome. Älskar dig!



jibbs <3 Nome. Så.

Dan före tentadag.

Idag slår hjärtat lite mer på högvarv. Bra. Då kanske jag kan får gjort något, såhär dan innan tentan.

Igår var det söndag. Jag var hemma först och sen gick jag till kyrkan, medans jag vänta på Ida så överaskade jag Samuel genom att hoppa in i hans bil. Se så glad han blev. Hyper glad.

Efter tid med Gud och fika med församling gick jag hem i min cape och pratade med Becka Sköldis i mobilen, vilken fröjd. Denna kvinna. Man blir alltid glad. Väl hemma pratar jag med Sara, det slutar med att hon jag och Fia spenderar resten av kvällen ihop. Pommesfrits på cosmos, vi lyckade charma till oss en extra tallrik. Jo tack. grymma är vi. Vi titta på film sen hos Fia. Babylon A.D. Hahahaha. Manuset va ju av sin egna klass. Har ni sett den?

Ja här har ni dom i alla fall.

Så nu har klockan tickat och min hjärtat pumpat på ytterligare av stress. Dags att hänge sig. Hej då.


Aj då

Åh så mycket jag fått gjort idag. Inte. Sämst.


jajaja

Helgar i Stockholm

Igår tog jag mig en helg dag utan studier eller annat tjafs. Åkte till Stockholm och drog runt med Bror Chriss och Siss Liss. Jag traskade efter dem i butiker, och mycket riktigt så gjorde dom härliga glädje tjut då de såg något de gillade, oss dissade de som va mindre snyggt. Tror att vi alla hade dåligt blodsocker igår, vi lyckades inte vara så effektiva plus att jag tror att hela SVERIGE hade bestämt sig för att shoppa i Stockholm igår, löning och allt. Och hundar i varje butik, vad är grejen?
Samuel joinade oss framåt kvällen för att käka på Vapiano. My God vad man blir mätt på maten på det stället.

Det var en sweet dag i alla fall. Om ni tittar på den här bilden... visst kan man ana att chriss och liss är slavar under samma trender. HAHAHAHAHAHA

 

 



Söta är dom i alla fall. Så mellanstadiet fast oplanerat.

1.
 2.  3.  4.

1. Bilden rekommenderas att tittas på då man lyssnar på Opera. Den blir mycket roligare då.

2. Samuel är tokig, fullkomligt knäpp, hahahhaha, här har han krupit in i en liten väskhylla och gett mit klaustrofobi.

3. Chriss är chrissig

4. Syskon posar och knäppar sig.

Ja, idag är det måndag och jag har en tenta att plugga till och ett PM att avsluta (ja, jag vet att det är lördag, men berätta inte det för mig.) Så det är väl dags att ta tag i livet.

Hejsan svejsan på dejsan.


Kväll.

Hejsan.

Här är 2 bilder från igår när flickor var hemma hos mig och åt våfflor och onyttigheter. Det var underbart att fylla rummet med mat, folk och fredrikssons underbara skratt. (lägg märket till att mat kom före folk...)

Tack för en fin kväll.


När jag var hemma i helgen läste jag lite i mina första dagböcker. HAHAHA vad man skriver roligt när man är 8år gammal. Jag har inte med mig någon av texterna, annars kunde ni fått roa er med det. Däremot kan ni få roa er med några fina bilder jag målat i dem. Jag gillade nämligen att illustera det jag skrivit om, jag har alltid varit så pedagogisk, jag vet.

1.  2.  3.

1. Jag tar min astma medicin jag just hade fått.

2. Jag och pappa åker bil.

3. En filur gråter runda tårar, håller fram en blombukett, över henne står, "hon sa sorgset" Och i pratbubblan står: "Här, ta dom!"


Jo tack. Det bor en liten konstnär i mig, visst gör det det.
Nu ska jag sova, eller se på film, eller dansa, eller skriva dagbok, eller.. ja inte vet jag.



hejsvejs på dejs.

 


Salta pinnar och fransk musik

Jag försov mig imorse. Jag satte mig upp rätt upp i sängen och frågade mig själv frenetiskt " vad är det för dag idag? Vilken dag är det? Vilken dag?" Men det tog lång tid innan hjärnan kunde komma på det. Torsdag. Och jag har redan börjat. SÄMST.

En av mina lärare är visst sjuk idag. HURRA. Inte så kul för han kanske, men för mig. Då får jag mer tid att ägna mina egna studier. Har en del att få gjort idag. Är sjukt omotiverad, men det kan inte hjälpas. INGA RESTER är mitt motto. Det har hållt hittills. Ska få fortsätta så. Helst.

Wish me luck.

Imorgon blir en heldag i Stockholm med Bror Chriss och Syster Lisa. Ska traska efter fashionistorna (som dom är) medan de känner på de ena tyget efter det andra, nickar inför fina gläder och gör glada tillrop som "oh my god, jag bara måste ha den här", eller vrider till ansiktet som de ätit något surt då de ser något de inte gillar. Lär bli kul.

puss hej jag är en tjej.


Det gör så mycket.



Underbart.




Fullspäckat.

Paus i flängandet.


Pju.

Ibland är jag så innerligt tacksam att jag är klar med att vara 14 år. Jag får vara lite äldre, lite lugnare, lite tryggare.

tack.

Kavla upp ärmarna.

Varför går tiden så fort när man inte har tid för att den skall göra det?

Haft föreläsning med Agne Norlander idag om social etik. Min ögon fladdrade för att jag var så trött. Men efter en kaffe med mycket socker gick de lite bättre. Har just ätit lunch och nu blir de dags för att skriva PM. Har så svårt att komma igång, kanske därför jag odiciplinerat sitter här.

Ikväll ska jag på husgrupp. det är alltid trevligt så ser fram emot det.

I övrigt planerar jag in en klostervistelse så snart som möjligt. Måste bara hitta några dagar ledighet i allt.

Se så, skola va de ja.

Här kommer en bild som alltid får mig att le.

 


Eld.

Tillbaka i Uppis efter en lång tågresa. Jag va så trött idag. Allt har känns som en dvala. Imorgon är det redan tisdag, det betyder exakt en vecka kvar till Tenta och inlämning och 3 dagar kvar till annan inlämning. Nu får jag eld i baken, finally.

Men ska inte göra något exakt nu.

Sitter och väntar på Fredriksson som är en ÄNGEL och kör upp lite saker åt mig från västkusten när hon ändå hade bil med sig. Sicken kvinna. Så snart fylls mitt rum med ytterligare böcker, har snart ett helt bibliotek här, lika stort som Skönhetens Bibliotek. Vill ni se hur många böcker jag har (i Uppis) ?


Vill rekommendera er att andas ut till
detta.


Jag Älskar Dig!



Finns ingen bättre.


En tickande bomb

Har ett PM i tillämpad etik att skriva, ett PM i Kateketik, en tenta, och en livshistoria. Tre av fyra på en vecka. De är en tickande bomb inom mig. PM:n är inte de minsta påbörjade. Ticktack ticktack.

Några timmar kvar på väskusten, imorgon eftermiddag bär det av uppåt landet igen. Innan dess skall jag frukosta med en av bröderna, vara med Fru och småttingarna. Väl på tåget blir det skolan som får ta över mig med all sin charm.

Några uppmuntrande ord efterlyses! Snälla.

puss o kram



En regnig dag i Götet.

Hejsan svejsan.

Det vackra Göteorgsvädret är över. Det regnar ute. Det är mysigt. Jag har varit i Saron på gudstjänst, fikat med Noomie, Fredriksson och Janster på vårt favvofik. Nu är jag hemma i huset hos mamma, vi skall äta och se film. Ikväll blir de bio med mor. Inglorius Bastards, Tarantino. Lär bli fett.

Älskar att vara här, bara en stund.

puss hej.

Dagar man lägger på minnet.

Man har vissa dagar som är bättre än andra, som man upplever och känner att man gärna lägger till i sitt album, "DAGAR JAG VILL MINNAS NÄR DET ÄR FFEBRUARI OCH GRÅTT". Idag var en sån dag.

  


Västkusten

Jag är hemma, på västkusten. I Göteborg.
Solen lyste hela vägen ner på mig och fredriksson när vi rullade ner genom landet. Hon är så fin den där fredriksson. Vi anlände lagom till Oh My God,
Saron. Bramer prata om Ord. Go Bramer! Alla ni som behöver en familj/kyrka i Göteborg. Rekommenderar er att gå till Saron.

Imorgon skall jag kidnappa Pappa. Hoppas det blir en skön dag.
Som vanligt blir de inte så mycket bloggande när jag är här. Dagarna fylls upp med flängande.

Hoppas ni får en fin helg.

Förälskad

Himlen är stjärnklar ikväll. Biblisk som jag är tittar jag upp mot dem efter boxningen och tänker på Abraham. Sån är jag. Jag förundras över hur Gud lyckas vara med över allt, hela tiden igenom ALLA tider. Överallt nestlar han sig in och är och har sig. I all positiv mening. Jag gillar Gud. Jag älskar honom. Han är så sjukt bra. Och det är så gött att han får ha jorden som sin fotpall, för det gör mig fri till att vara liten.

Även fast jag alltid ljuger för mig själv (HELA TIDEN) och säger att jag nog mår bra av att titta på mig själv, att jag skall leva Mitt liv, och i det livet är ju såklart jag i centrum. Ne du Johanna. Du mår inte alls bra av de. Du krusas och knusslas till på insidan av de och dör sakta.

De skall vara som Det ÄR. Gud är Herre, och han får sitta hur mycket han vill och vila fötterna på jorden medans jag går runt och är liten.

De fina är dock. Att han förblir stor i en liten enkel förpackning. Ja han ser/såg ut som mig, fast kille. Men ändå långt hår (troligen)- så lik mig och så traskar han omkring på mina gator, i mina korridorer bland mina kompisar och jag får traska efter, inte som hunsad, som älskad.
Hand i hand med Jesus. Då ser jag inte längre något annat. Då ser jag bara Jesus.

God natt.


Maskros.



Det bor en maskros i mig
Men inte som den som gul och rak står vid vägens kant
Utan som maskrosens stjälk som klippts av och lagts i varmt vatten
Gör att jag krusar mig och knusslas ihop
Och det som en gång var rakt och tydligt blir krokigt och krångligt
Nej det är inte skönhet, det är slaveri

Det bekymrar inte Dig, Du ger inte upp. Aldrig.
Du ser inte mig som en hård gren, hård och krokig gren fast i sin form
Det krokiga rätar Du ut och låter det åter blomma.
igen. igen och igen.

Trots att det varma vattnet gång på gång krusar och knusslar mitt inre

Du gör Allt nytt.
Igen. igen och igen. 




Den lilla finska tanten.




Nomi.

Gamla sanningar


Något att vila i.

 

Lyssna.





.


Vila




Idag är jag skittrött. Det har tagit hela dagen att vakna, eller nej, jag har inte vaknat än. Jag skulle egentligen varit mitt i ett corepass nu för att sen gå på onsdagsfika med fina flickor. Men. Jag är så himla trött att ögonen ser i kors och bokstäverna jag försökt läsa idag bara blurrar, i huvudet är det ett surr av tankar och fakta. Så. Jag åkte hem efter att ha Förtidsröstat i Kyrkovalet (Frimodog kyrka och POSK. Låt kyrkan vara kyrka!!). Ska ta en Dusch och sätta mig själv framför en film och somna tidigt.

Min dag annars i listform:
- 3 Föreläsningar
- 1 missionsandakt
- Ätit Lunch
- Varit på Klassmöte och skrattat. Min klass är så himla fin.
- Förtidsröstat i kyrkovalet.
- Pluggat på stadsbiblioteket.
- Gav upp när ögonen gick i kors.
- Skaffade mig ett Bibliotekskort (Har nog siså där.. låt mig räkna..1,2,3 5 lånekort nu)
- Lånade en Språkkurs i Franska, för att fräscha upp kunskaperna.
- Låna filmer
- Åkte hem

Imorgon blir det Plugga i ottan, Packa för fredag då jag åkter till GÖTEBORG och sen träna Kibox med min nya vän H på kvällen.

Nu skall jag ställa mig under varmt vatten. 

Haft en fantastisk dag.

Jag har haft en fantastisk dag.



Jag har traskat runt sen imorse i höstsolen och läst, handlat och läst, Jag stannade till en stund vid 4H gården för att hälsa på djuren där. Tupparna gol för mig och getterna bräkte efter mig, och vädret var höstigt sådär så att solen får så fina färger.

  
(Jag skall lätt skaffa hönor när jag blir stor)


Sen fortsate jag i alla fall med att läsa och emellan åt så blickade jag upp mot solen och blev sådär bubbligt glad för att allt va så vackert. Åt Lunch ute i de fria, Skagenmacka med cider för att minnas en fin dag på Hunnebostrand i sommar (minns du Janster, du åt pizza).

 

Framåt eftermiddagen lagade jag mat åt min husgrupp, min fantastiska husgrupp. Va fint det är att få vara med i en husgrupp.

Nu skall jag sova. Jättetungt. Föreläsningar imorgon.


Tacklista: (till Gud, ingen annan)

-Höstsolen
-Minnen
-Andra människors erfarenheter
-Anden
-drömmar


god natt.


Trött.

Hujedamej vad trött jag är. Men jag är vaken tack vare Janster. Hon väckte mig innan åtta och fick upp mig. Så jag har varit på benen ett tag. Hurra. Pluggade till 00.10 igår. Sen prata jag med www.nome.blogg.se på skype. Himla coolt det där med att man kan ringa varandra på datorn. Super knäppt. Jag dansade och hade mig för henne i webcamen. Vid halv 2 var de dags att slänga sig i säng, men då fastna jag för Hans predikan från Europa konfrensen, de var så fängslande, (Lyssna gärna på den. Den finns här: http://tv.livetsord.se/ Hans Weichbrodt) jo satt jag somna la runt 4. Jaja, man lever bara en gång.

Det nya plugg snaxet är Salta pinnar.

Ikväll skall jag ha husgruppen hos mig. Mysigt.

Nä ni, idag skall jag inte besvara sketna frågor, jag skall läsa. Norsk litteratur, felleskap og ansvar. Det är sol ute. Gud är god. Så jag tar på promenadskorna och går.

Ha en bra dag.

lång dag.

Detta kommer bli en lång dag. Man kan ju vara tacksam för att jag planerat rätt i alla fall. Det kommer ta hela dagen att besvara de frågor jag planerat måste besvara för att jag skall hinna med livet och skolan. Så jag får skylla mig själv att jag valde att sova istället för att följa min planering. Det innebär heldag framför datorn. HELDAG. Finns inget mysigare.

Frågorna är konstigt formulerade undrar om han skrivit fel. Jag har i allafall bara svarat på 11 av 43. suckar och inser att mat behövs nu om jag skall palla med resten. Energi.


Ingen morgonmänniska.

Jag skulle ju gå upp 7 idag. Har massa att plugga. Gick jag upp 7? Nej. Himla skit. Jag va ju till och med vaken vid 7, jag smsa med mamma i sömnen. Men skulle jag vakna mjukt. Vilket innebar typ halv 12.
Ibland är morgontrötthet ett enormt ok att bära.

Jaja. Så. Inte mer med det. Nu är jag uppe. Lägger det där bakom mig och börjar med frenesi att svara på instuderingsfrågor. Help me God.

I övrigt känner jag mig tacksam för mina föräldrar idag.

ses sen


Frågor.

 

Hur kommer det sig att alla evangelister alltid har skinnkavaj?

 

Varför är det bara extremt underliga killar som raggar på en på cykelbanan?

 

Varför är måsten tråkiga?


Söndag.

Idag är det söndag. Det är molnigt ute och jag har sovit pinsamt länge. Egentligen skall jag vara på helandeseminarium med Christer Borg i Mikaelkyrkan just nu. Men de blev så stressigt när jag satt och åt fem minuter innan det skulle börja. Så jag tog mitt sunda förnuft till fånga och la stressen på hyllan och åt klart.
De blir Gudstjänst kl. 16 istället.

Söndagsgudstjänster var de tråkigaste jag visste när jag va yngre. Men nu tror jag det är något av det bästa jag vet. Gillar att avsluta och påbörja den nya veckan med gudstjänst med "familjen". 

Ikväll tänker jag krypa in i mitt rum och gömma mig bakom en film. 
Vad gör ni en söndag som denna?
  

Kulturnatta.

Idag är det 12 September 2009. Det innebär kulturnatta för Uppsala. Värsta festliga tillställningen hela långa dagen i hela Uppsala. Folkfest = Kul.
Jag började kvällen hemma hos Frida med Sofia och Mickis. Vi gjorde våfflor och hade fantastiska tillbehör till:

Grädde, banan, frysta blåbär, honung, hallonsylt och smält choklad.

Så satt vi där med våra tillbehör ute på hennes balkong och bara njöt och tittade på de enorma flockarna av kajor som flyger i enorma grupper genom staden titt som tätt. Jag kan inte förstå att dom inte krockar med varandra.



Sen har jag drivit runt på stan med först en liten grupp som sedan blev större och större och större för var person vi träffade. Men tillslut gick de inte riktigt att hålla ihop alla så då fick vissa gå själva (i mindre grupper) helt enkelt.
Vi såg Domkyrkokören, Magdansare, TrioSandberg (Mina nya Idoler. Asså syster sandberg. WOW), SafeMode, kortfilmsfestivalfilmer, folk, soulfolk.
Trevlig kväll. Samuel och Sara tyckte det var så kul att de inte kunde göra annat än släppa ut glädjen.

   

Ne nu måste jag sova. Man är ju inte 20 längre.

Godnattdå!


Sånt där som bara förgyller dagen

Ja. Det finns många saker som gör mig glad (exempelvis att folk ger mig resor till Paris och andra trevliga ställen). En av dessa är brev. Handskrivna brev. Se vilka bra kompisar jag har:

Inte nog med att det är handskrivna brev. De är pyntade med bilder och teckningar. OCH. De innehöll presenter. Hurra.
En pärlplatta
En gris.
Nu har jag 2 smågrisar.
1.
 2.  3.


1. Pärlplattan från
www.nome.blogg.se + den lilla kultingen från www.jajks.blogg (Ja! bloggare kan skicka saker utanför cyberrymden)


2. Nu har jag TVÅ grisar. Så nu kan dom leka ihop.


3. Grisarna klättrade upp på Ernst. Dom är för roliga. Erkänn kultingen till höger är en riktig poser?


Jag vill döpa min grisar till något. Eller den ena heter Tord. Men jag behöver ett namn till kultingen från Laago. FÖRSLAG NÅGON??

 


Men åh vad gulligt av er..

Va.. vad sa du? En resa till Paris. Till mig? Va? Nej inte ska väl ja..va sa du? Att jag är värd det? Men åh. Tack. Vad omtänksamt. Jag som fyller 25 och allt.



tack.

School for nerds.

Krut är slut för ikväll. Det blev en jätte mysig kväll. Så gött att träffa alla igen. Vi vill bli fler. Bor du i uppsala och går på gymnasiet så är det bara till att komma!!
I alla fall. Kom precis in på rummet. Klockan är över 1 på natten och på vån. 1 kök sjunger de "han har öppnat pärleporten" högt och ljudligt. Tror dom har psalm marathon. Dom har sånt ibland.. va? Vad sa du? En skola för? ..nördar..? Jo tack!

Vi är jätte, jätte, jätte nördiga. Präst nördar är vad vi är. Vi övar lovsägelsen i trappan. Ja i alla fall förra året var de flera som gjorde det flitigt.

åh gud så jag svamlar. Måste nog sova nu. Imorgon blir de kulturnatta.


Simultanförmåga.

Hej.

Jag har gjort en fantastisk upptäckt. Jag kan gå och läsa samtidigt. Och jag lär mig jätte mycket när jag pluggar på detta sätt. Det är ju för bra för att vara sant. Så det har jag börjat göra nu när vädret tillåter. Folk tittar på mig som om jag är dum i huvudet (jo jag ser er minsann). Nej jag är inte dum i huvudet jag har bara grym simultanförmåga. (ok.. ja ni får bli avundsjuka idag med. Woho..jag bor i en träkoja och jag kan gå och läsa samtidigt.)

Jag stannade borta vid ett jätte mysigt café borta vid gamla uppsala kyrka och åt lite lunch.

  

Den där boken är jättebra. Rekommenderar den. Nu har jag läst ut den. Woo. En bok klar.
Nu skall jag kasta mig själv in i duschen och göra mig redo för PREMIÄR KRUT.

PEACE OUT.

God Morgon.

Va? Om det är en god morgon? Jadu, de beror väl på vad gott är. Intuituisterna menar på att gott inte går att definera, att gott bara är gott. Så, ja vi stannar väl där. Solen lyser ute och jag har haft Noomie som väckarklocka.

Inatt drömde jag att jag var på stan och att de där vandrande pengarna man kan se på reklamen, ni vet, Selma Lagerlöv, Gustav Vasa och hela bunten. Att de faktist gick efter folk. Det var en mycket fascinerande upptäckt och upplevelse.

Jag är död i min kropp. Helt död. Dagen efter boxning är inte av Gud. Det kan de inte vara. Ska springa ner till Ica, ap ap ap ap ap, här skall inte springas. Jag skall be någon köra mig på en vagn, alternativt bära mig bort till Ica så att jag kan köpa en ordentlig frukost som kanske kan få mig stånd att ta in MASSA nödvändig kunskap.

Ikväll är det PREMIÄR, för Krut! Äntligen är det dags att träffa alla krutisarna igen.

Är din morgon god?

hej hej


Som att bo i ett träd.

Om man läser om vad jag gillar så kan man se att jag gillar att klättra i träd. Gillar träd över huvudtaget. Dom är så stora, trygga och vackra. I sommar har jag klättrat i diverse träd. Allt från unga bräckliga träd till bastanta björkar. På tonårslägret klättrade jag upp i en stor ek från vilken jag kastade ägg på tonåringar som gick förbi (Det var en del av en dagspårning. Inget missbruk av ledarskap här inte).
Mellan varven la jag mig på en av de där stora starka grenarna och blickade upp i kronan. Underbart.



Jag skulle inte ha något emot att vara en fågel (älskar fåglar med... de så oerhört underliga varelser) och bygga mig ett bo av grenar och grejs högt upp i ett träd.
Så låg jag här på golvet alldeles nu och läste "med hela mitt hjärta" (boken heter så. Jag menar inte något ironiskt att jag "läser av hela mitt hjärta".. BLA BLA BLA) jag la ner boken och kika upp och titta då ut ur mitt fönster och inser att de är en väldigt vacker utsikt ut genom det om jag ligger ner och tittar upp. Det är som att ligga i ett träd och titta upp i dess krona.
Så i fortsättningen tänker jag leka att jag bor i en träkoja uppe i ett träd. Hurra.

Nöjd och glad tar jag på mig träningskläder innan jag lämnar min koja.
Jag kan göra ett undantag. Ni får bli avundsjuka.


Välkomna.

Välkomna till min nya fräscha blogg. Vad tycker ni?
Jag vill tacka Noomie(
http://nome.blogg.se ) ak.a Lisbeth Salander. Min fru, mitt allt för det fina jobbet.
Dig kan man alltid lita på!


Jag håller på att tvätta och läsa "Av hela mitt hjärta" av Birger Geraldsson. Den är en glädje att läsa. Trots att den är kurslitteratur. Lyxigt. Solen lyser utanför och jag har träningsverk i magen efter Core träningen igår. (jag gillar träningsvärk). Ikväll ska jag träna kibox igen. Det skall bli kul.

Måste också uppdatera er om att jag hade trevlig onsdagsfika med Fredriksson, Frida, Ede igår på cosmos. Vi avslutade hemma i Frida och Edes jätte mysiga lilla lilla etta. Fia, Greg och Johanna hoppade då med i gemenskapen. Det var en väldigt trevlig kväll. Med ett leende på läpparna gick jag hem genom stan sent igår kväll. Va? Varför jag gick? Ja, efter att min kedja hade hoppat av för tredje gången så kände jag att de var trevligare att traska med cykeln istället. (Måste flytta det där himla hjulet).

Nu skall jag återgå till bok och tvätt.

Kommentera gärna den nya designen på bloggen.


fix

Det fixas och har sig här nu några timmar. Vilket äventyr. Man vet aldrig hur de blir.
Lisbeth Salander håller på och fixar.

Vad säger ni?






"Kristendom utan lärjungaskap är kristendom utan Kristus."








kommentarer?


söndag.

Det är så konstigt det där med vad folk vet och inte vet, vad dom kan och inte kan.
Som där jag bor tex finns det en som inte vet vad ett handtag är. Så istället för att stänga igen dörren med hjälp av handtaget så kastas den igen, med en smäll.
Så inovativt. verkligen. Särskilt kl.03.00 på natten. Då känner man sig själv inspirerad att göra samma sak, fast kanske med personens fot emellan.. eller nått.


hurra.

Men åh så glad jag blir. Trodde inte dagen kunde bli bättre. Jo, jo. Jannie har börjat blogga. Underbart. Seså. Dit med er allihop och läs. [email protected]

En fantastisk kvinna. med en fantastisk blogg. woop woop.

bra dag.

 

Vaknade imorse på helspänn efter as konstiga mardrömmar, vid ett tillfälle låg jag skitkonstigt med benen i sängen för att jag i drömmen gömde mig tillsammns med felicia (från vargön) i något som såg ut som en skitliten hytt i fören på en segelbåt. 

I alla fall vaknade jag till Mimas underbara röst i telefonen. Hoppade upp och stack in till stan och käka frukost/lunch med henne i solen nere vid ån. Babblade och skrattade, HÖGT... stackars omgivning. Men den kvinnan är fantastisk.

Härom dagen köpte jag grejer som jag la i en påse som jag sedan lämnade på bussen, gillar.. NAE!!
Så efter Mima återställde jag ordningen och införskaffade de nödvändigaste. Dessutom var jag på så fixar humör att jag lät mina skor klackas om. Traskade runt i solen och prata i telefon med chriss och Noomie.

Sen log jag mot solen och gick upp till domkyrkan och lyckades pricka in en orgelkonsert. De finns så mycket vacker musik. När jag tröttnat på den vackra musiken begav jag mig ner till solen och ån och läste om intuitiv etik. Sen tog jag mitt pick och pack (glömde INTE påsen denna gången) och promenerade hem i solen.

=bra dag.


Inser det om och om igen


















Bön bär.



nått ska man ju samla på



Det finns en stor bänk i uppsala som jag gillar. Nästan värt att bo här bara för den.
(Om Du kommer och hälsar på mig kan jag lova att du i gengäld får vara med i min samling.)