låååååååååångtråkig

Lång tråkigt betyder att man har tråkigt läänge. vet ni hur tråkigt det är. skit tråkigt.

Vet ni hur tråkigt det är att plugga i en stor tyst villa, med alldeles för få lampor tända och regnet ösandes ner utomhus. Det är skit tråkigt.

Min katt hånat till och med min uttråkan genom att bara sova och sova.

Blaaaa blaaa blaaa.

Bryan Adams- summer of 69

hej.


Jag ser bara några tunna moln på himlen just nu och jag har sett hur snön börjat smälta, underifrån. Toppen I say.

Det är dags för våren att komma nu anser jag, lixom resten av Sverige. Bäst för sommaren om den blir solig och varm. För vart jag än går så hör jag folk omkring mig prata om "sommaren som kommer snart". Denna sommar som ingen egentligen vet hur den kommer bli. Men alla tycks sätta sitt hopp till att den skall vara solig, varm och komma med livslust. så även jag.
Det tycks vara längtandet efter den sommaren som får alla att släpa sig vidare i sina vardagar. Stackare är vi allihopa.
Precis som i filmen " Out of order" 
se den.

Jag har i alla fall traskat vidare med framtiden i sikte. Mina ansökningar samt rekommendationer till Johannelunds Teologiska Högskola ligger nu på Johannelunds Teologiska Högskolas skrivbord. Och jag skall till på intervjuv den 25 April. Käre tid.
Pastor, präst, församlingsledare, teolog, andlig ledare.
Det är stora ord som känns fantastiskt inpirerande, men framför allt otroligt stora. Inte skall väl jag. Jo visst skall jag det.

Detta betyder att jag åter igen kommer lämna staden jag på nått konstigt sätt älskar så. Dessutom kommer jag och min fru gå åt olika håll. Eller i alla fall till olika städer. Och det i sig är svårt men nyttigt.


Träffade Soul igår. alltid guld. tack för att du finns M.