gosh





Jag vet inte hur man bloggar längre, fett ovärt att tappa det. för det va nice.
Jag målar istället och rekommenderar
www.nome.blogg.se
www.lisalovevouge.blogspot.com

totalt olika fulkomligt fantastiska.

over and out. for now


Zzz

Zzz

Vissa lektioner är intressantare än andra!

Blod blod blod

Blod blod blod

var det för ungefär en månad sen min Axel gick ur led,ja så var det. Var det idag jag i princip skar av min tumspets så att den bara hänger likt en flärp,jo absurt nog var det de,ja! Oj oj oj,aj aj aj..vad mer finns det att säga.

Dance in the 80is

Doin it the retro way, the right wayDance in the 80is


Back to basic

This is how we're doin it!Back to basic


hutter

hej,

Kom just in, stelfrusen och med blodsockert enormt obefintligt. Aj aj aj. Varför trodde jag det va en bra idé att gå ut mina tunna ballerina ut i minusgraderna. Du vet Johanna, solen gör inte alltid allt varmt. Illa.
Bara jag inte blir sjuk nu, fett ovärt.

Idag kommer en av mina flickor upp, fett mys. Skönt att få se henne i ögonen och fysikt krama henne.

I alla fall så är tårna obefinliga och mina fingrar fungerar knappt och magen skriker, "ÄT KVINNA".
Om några timmar så kommer det ett gäng modeller hem till oss..aha..me like. Jag och noomie skall bara gå runt och njuta..även om några är små. Man kan ju tacka gud för hur vackert han skapa dem. Amen.

JA JAG SKALL ÄTA!


henström for F***ck sake...saknar dig!


Luddigt

Sluta bli rädd för mig,jag är inte farlig.jag är inget vandrande hot för din personlighet. Jag är jag och du är du. Vi kan väl bara acceptera det.Jag är så ofantligt less på att bli uppsatt på bekostnad av andras självförakt och förkastelse. Jag vill att folk skall uppmuntras i vad dom är,och kan vara.Inte vad dom inte är och inte kan vara. Alla är ju så egna,olika,unika på sitt sätt. Det finns inga svarta får bara uppenbara olikheter.Sträck på er.Ni står inte i ledet.fria.slavar under ert självförakt.

Vaken

Jag vaknade nu,tittade ut. Mina vänner. Det är alldeles vitt.

Den första snön

Idag föll den första snön ner och smälte trots -5grader direkt då den nudda marken. Jag som var på lo och hjälpte till inför youth som börjar imorgon släppte allt och skuttade lyckligt ut och sträckte ut tungan för att fånga flingorna. Sedan dansade jag lycklig som ett barn in för att berätta,alla tittade bara likgiltigt på mig och fortsatte med sitt. Ack ja. Jag är glad i alla fall. Tänk om jag fick vakna imorgon o det skulle vara alldeles vitt ute. Jag ligger vaken likt ett barn.skall upp om 5tim.SÄMST!