Tisdag.

Det är tisdag idag.
Det är JosieJos dag idag. Hennes 26 egna dag. Grattis!!

Jag gick upp med tuppen och sjöng rossligt för henne i morse, och lämnade senare lägenheten i takt med att solen gick upp över husen, frost och kyla, en förtidsvinter morgon när den är som bäst. Tog sällskap med ett par dryga Johannelundare (det är en positiv sak). Blev påvägen till skolan informerad om att jag inte alls har några föreläsningar idag. Hepp!!

Istället för att gå hem och lägga mig, tog jag ett beslut att vara lite vuxen för en gång skull. Gick på morgonmässa- finns inget bättre sätt att kicka igång en dag. Har sedan suttit och läst klart ännu ett textavsnitt och börjar se horisonten för ännu en kurs. Tillfredställande känsla! 

Ja.
Det var väl all ointressant information jag hade att delge för idag.

ciao.


Gud bevare oss väl

Svenska kyrkans organisation är det mest tillfredställande och intressantaste man kan läsa om. Inte!

Det är tur att Gud
skapat oss så
annorlunda.

Skakar av mig och går vidare.

KONRAD!!!!!!

Var är Konrad Konsentrationsförmåga!? Ja, han är inte här i alla fall. Var är han när man behöver honom?

Tradition.

Är alldelles flottig efter att ha badat i Johannelunds traditioner i form av Hemafton.
(Ingen Roseniuspslam denna gång dock.. Skrik och Panik!! Måste anmäla till kansliet!)

-Fenomenalt spex.
-Traditionell pepparsås.
-Ex. antal teologiska torra skämt, ja, absolut, klart de skämta om att LOE är pre-existent. Såklart.
-Samt en missionsauktion utan dess like!

Så.


Jaja

Texten vill inte dela upp sig.. så den får bli löpande. Ha de fint. Uppdaterar snart. Om ni har tid! haha!! Jag har tid, alltså OM jag har tid!

Förlåt.

Efter en kommentar innehållandes fult ord om att jag ska blogga så tar jag mig i kragen. Uppdaterandet har varit bedrövligt i höst, i know. Beror på: -Internetbrist i lägenhet. -Lite föreläsningar, därav lite tid på skolan där internet flödar. -Inspirationslöshet. Men som med det mesta får man ta nya tag. 1. Väderrapport. Det regnar ute, det är mörkt. Sen 2 dagar tillbaka. Nu är höstens tråkiga sida sannerligen här! 2. Roliga ting. Jag har fått massa roliga brev i posten det senaste, en i bokformat, alltså ett brev skrivet i en skrivbok- enastående. Ett annat vykort gjort av en stor pappbit och tyg. Träffat och umgåtts med fina människor, i singular och plural. Haft inflyttningsloppis. Fått en för generös present jag inte vet hur jag ska hantera. osv. 3. Framtid. PM på PM Läsa tills ögonen blöder. Fira JosieJo som fyller år på tisdag. (Hon påminner mig varje dag) Luska ut framtidens väg. Gud? Oj mina böcker ropar, och telefonen ringer. Djupt andetag så dyker vi ner i livet igen!