åbäke blöder näsblod

åbäke

Katt..katt..katt..Rocky Rex Balboa.. börjar misstänka att min första tanke kring katt dvs att de är från djävulen stämmer. Han är bara söt när han hoppar på bakbenen och vill battla en för att man råkat trampa på hans svans eller när han sover sött ihopkurad spinnande i ens knä. Men annars är han ju överallt och ingenstans på fel plats i feltid. Han fyller sandlådan på nolltid och visar sina bästa sidor när gäster är här..(inte på natten i ju försig) "å..så gullig han är"
Han tittar slugt  upp på dem med sårbara ögon för att sedan inställsamt lägga sig nöjt vid deras sida för att bli matad med ost och bara njuter. ÖGONTJÄNARE!

Just nu är det både synd om honom och FETT rätt åt honom. Han ramla nämligen just ner för trappan 3 meter...DUNS!! Han tittar sårad och chockad upp på mig...Vad hände..han blöder lite näsblod som han slickar bort och jag försöker torka med papper..det har slutat nu. Nu ligger han här..plötsligt toklugn i chock i mitt knä.

Man borde kanske kasta ut honom för trappan när man blir trött på honom??


HÄRLIGT ATT HÖRA DIN RÖST IGÅR HJÄRTAT! DET VÄRMDE!

'denna dagen,ett liv'

Dagens tankar och önskningar; var finns alla riktiga män,(inte på dressman i alla fall) ekonomiskt oberoende, lär mig ge, åka på frizon, ny pistad backe, hösten? nytt jobb..ibland, tjockare katt, mer sömn, fylla almenackan. Gå vidare. Osammanhängande. Passar er!

clara är kär i jonathan

minusgraderna fortsätter sin vinterkampanj, landskapet skriker efter att åka iväg och åka snowboard (Till skillnad från min fru är jag intresserad av sån skit)..vägarna är hal och ruskigt roliga attcyckla på! loves it.

Nått jag loves ännu mer är att min bror nummer 3 eller 1(eller hur man nu väljer att se det) mr. jimmy is in town, fett värt. Jag lever upp och fröjdas!

I övrigt är jag i ett tillstånd av smått hat mot min kära lilla bäbis, Rocky balboa (som jag ständer råkar kalla rex) dvs. min katt. I fredags kom vi hem runt 4, rocky överlycklig:
LEKA!!?
NEJ Rocky, SOVA!
Jag skiter väl i dig,
sa han glatt och skuttade runt på hela min kropp i typ en timma innnan snällt gosade in sig vid min sida. YES tänkte jag. Somnade stilla tills jag blir anfallen mitt i ansiktet av detta galna åbäke (hur de nu stavas) Min kära katt lever nämligen enligt filosofin " allt som rör sig vill leka med mig och jag får göra vad jag vill med det"
Tack nej tack.
JAg putta bort honom, tog ut honom ur mitt rum osv osv..och när jag sa till honom så åker mitt finger upp av någon anledning, gissar att det har något med att jag försöker se allvarlig ut, vilket rocky tycker är ännu mer roligt. Så kreativt, varför inte leka med ett finger. INGEN SÖMN. aahhh...
Annika ..(
www.samst.blogg.se) jag funderar för en sekund för att övergå till dina porslinskatter istället, så praktiskt!
Ibland känns det som jag snott med mig en gatukatt från kambodja..blir så förvånad varenda gång han kommer in i ett rum..han passar lixom inte riktigt in...
Jag och noomie dedikerade hela dan igår (för hon fick knappt en blund heller efter det att han började jama där vid 8, WHY rocky, WHY??? ) åt att mobba honom. så fort han somna väckte vi honom,putade på honom..himla skit katt.
Skall bara vara vred på honom ett slag till sen..sen skall jag gå vidare.

söt

Sahlberg ringde för övrigt mig igår för att säga att han var i stan, han skall egentligen vara i alperna..men all snö hade tydligen regnat bort..OKEJ!! vad händer???

Tur att man inte har löständer

Minus 20 grader. Punkt.

Vem är jag? vem är du?

Vem är jag? vem är du?

jag är väldigt dominant. Tack för en fin helg.

Jag har fått barn

Katt rumpor luktar inte gott. INTE.


but my baby has arrived..and he's name shall be Rocky Balboa. cheese. Shit the same. Han är sten cool..
det sägs att jga är allergisk, nome me..men vad gör man inte för kärleken!

Finn Din Plats

Idag skall vi ha prov i att finna våra platser...finn din plats..Förunderliga lektioner alltså...finn din plats. För det första är det som om denna läraren tar ett g med stämgaffeln innan han går upp och sen hller han sig lydigt entonigt och stackande på G fram till 12..dagen slut. Sista dagen med honom idag..bra. finns så mkt annat han är bra på.
Håll dig till Din gåva..aaahhh
(vad är grejen med att det är SÅ OFANTLIGT KUL att hacka på lärare??)
moget? nae...

Igår körde jag typ av vägen..blev anfallen av ett snöoväder påväg hem från badhuset med mina två småflickor i baksätet. Med en mjuk vänstersväng i korsningen som sedan visade sig snurra runt och ställa mig i motsatt rikning till trafiken. Totalt mjukt elegant och overkligt..vi började skratta..vilken bil kan i en sådan mesig hastighet och mjuksväng twista av vägen på det viset?
Det händer ju inte.. ja ja..de gick ju bra i alla fall.

Idag skall jag vara mamma för de fullaste puckar..skall till och med sova över och få upp dem i tid till skolan imorgon. De ni.. Sen vet jag om jag är redo för att skaffa barn.

Nu är det dags att finna min plats, och den är på bibelskolan, march mot skolan.

Alla skall bada

Jag skall bada!

På fredag får jag katt..nån som har nått bättre kattnamnsförslag än simson?
 

glöm mig


Glöm mig
Göm mig
Förakta mig
Ställ mig till försvars
Vänd mig ryggen
Säg aldrig mer att jag är snygg
Ställ mig aldrig mer i centrum
Beundra mig inte
Låt mig stå i marginalen..glömd,gömd och eftertänksam..feg..

-alla situationer har sina utmaningar                                                                               


.

-without fear there can be no courage


hej

hej.

Nu har jag varit i Svearike 2 dagar 8 (tror jag) och imorgon åker man..hann man traffa dem man ville. JA, vissa, men inte alla. Sjukt himla sämst. suck. fuck. gå vidare.



Har just kommit hem efter att ha träffat min vän therese från gymnasiet. Om vi säger så här;
Hon är gravid, jag är avundsjuk!
Så fin mage, vilket underverk, mirakel..wow.

pusshej. 


Hola

Sa var sista dagen kommen. Imorgon far jag. Hem till Graa svearike...ingen mer sol..pa....Laaaaaange. nar man ar utomlands sahar i solen tror man att man kommer hem till sommaren. Mitt huvud planerar att satta sig pa en uteservering pa avenyn, grilla och sola vid havet...och sen till sist Njuta av lager och frizon (dromde om frizon inatt..dom hade lagt ner fotbollsturneringen och ultra knektarna  va totalt Kna(e)kta..)..
Men sa inser man..God damn it.

vinter
...eller forlat  "vinter".

Hem till tidiga morgnar med frost. cyckla (kanns som man aker lift i bjorli..brukar leka de trottsamma dagar i alla fall..alltid valdigt upplyftande.) till skolan..Sitta och lyssna och sla upp bibelord efter bibelord, antekna handen bla. For att sedan ga och jobba...dvs. leka, uppfostra, laga mat och leka (lite som att vara mamma...pa lotsas)

Men visst. funkar for mig. Onskar bara alla Gbg folk kunde fa plats uppe hos mig..for saknar dem sa..

Nu tar tiden slut har pa datorn.

Adios