...allt har sin tid, tar sin tid...

Detta underbara sprak, Spanskan. Det ar ju sa ljuvligt vackert. Blir ett sprak vackrare nar man inte forstar det? Bade ja och nej tror ja.. ja menar Finska forstar jag inte ett piss av..men det bli inte vackrare for det...det samma med danska och tyska..men islanska, spanska, arabiska...det ar nog vackra nar man forstar dem med..men de blir sa mystiska nar man inte forstar dem...SKITSAMMA!!!
va tyst...sluta skriv...aaaaa

Kan handa att jag fatt smatt solsting..For solen har o konkurrerat statt mitt pa himmlen hela min Dag. Jag sjunger ut : JA, SA BRA!
Har legat pa en solstol sen 10.00 i morse och bara insupit energin som bara solen kan ge..huden borjar bli smatt gyllene.

Jag ar ovanligt nog inte stressad ett smack denna semester..sa sjukt nice. Har jag aldrig varit med om..brukar vanligtvis ta en vecka eller tva for mig att bara komma ner i varv och sen ar ledigheten slut. Men tack vare en sa Sjukt lugn (inte lat) host har jag varit lugn sen forsta lediga timman. LOVES IT!

Daremot ar min hjarna mer trimmad(hehe) tanker en massa och laser och kommer fram till saker, slapper saker, inser saker, lar mig saker...och det far sin tid..och behover inte konkurrera med min vilja av att gora, atstakomma nagot hela tiden.. som nan vis en gang sa..allt har sin tid.

Saknar dock att vara uppe i varv, ha tusen saker i hjarnan. Ha igang 3 samtal samtidigt. Fixa saker, losa problem, vara effektiv aka fran de ena stallet till det andra, planera min tid, ha almenackan fulltacknad fran host till var (nastan)...men som sagt allt har sin tid..och allt ar gott for sin tid.

Sa jag tar det for vad tiden ar.

en befriande och frustrerande tanke.
Allt borjar i det lilla. Det stora kan aldrig ha kraft om det inte har faste i det lilla. kan alltsa inte ha som ursakt..jag tar de sen..bara for att de ar svart(ett litet o over a:t). man maste alltsa verkligen lata saker vara det de ar for sin tid.. hanger ni med?

Pa teneriffa.

Solen lyser i mina ogon, den ar varm. Jag maste kisa. Det va lange sen sist...

Jag var just ute och promenerade langst med havet med min mor..sant som mor o dotter alltid lyckas hamna i. Ett umgasmonster(hehe testa 2 prickar over o:et).
Och precis som igar lag dom ute i vattnet och guppade pa skummet. Paddla, paddla och sa upp... assa Surfa. Finns inte manga saker som ser sa underbart rogivande ut..(eller jo). UNDERBART.

Avundsjuk.

Anda sen jag steg in pa flygplatsen i tisdags morse har minne efter minne gjort sig pamind i mig gang pa gang. Kanslan nar man flog ivag, upplevelsen av att vara framme, alla manniskor man traffa, saker man sag, grejer man larde sig.. Jag vill ju bara (finns mkt ja vill..)ut och resa igen..pa riktigt!
lara mig surfa, traffa annorlunda manniskor, konstiga manniskor, roliga manniskor, trakiga manniskor, facinerande manniskor. Visste finns de pa hemma plan med. Men de ar nagot sarskilt nar man moter dem utanfor sitt eget land.

Sydamerika, bali, nepal, vietnam...sa manga stallen man vill besoka...
 

I ovrigt laser jag Bildfaktorn med Magnus Malm- ATT REKOMMENDERA.
Sjukt bra bok...

Nu ar min data tid snart slut..sa maste sluta...snart ar det 2007. nya tider vantar..?

"...God jul...önskar..Lenin.."

Så var Julafton över.
Fort gick det fram till julafton och fort var Julafton över.

Jag har hållt mig inom julens traditionella ramar, som de bör vara. Åt inget kallskuret där emot och doppade inte i någon gryta- fett överskattat och bara äckligt..(visserligen är väl hela julbords idén vidrig..men men..de är väl därför man bara gör det en gång om året..) Men Åt gjorde jag med besked och kalle såg jag ( och karl Bertil johnssson och SvenssonSvensson) och klappar öppnade jag och tomten såg jag. check.

Morfar var inte med i år. Vilket jag trodde skulle vara mycket jobbigare än vad det blev. Klart att det var tomt när han inte dundrade in i huset innan mormor och säger att de inte går att komma ut, för att julen står för dörren ( så extremt torrt..loves him for it.) och att inte han läste jul evangeliet och brölar runt på sin norrlänska..Klart de va tystare och tommare. 
Men utan honom firade vi....och det gick bra. Även för mormor...
Tack morfar för alla jular vi firat ihop. 


Ja, ville egentligen inte få något sagt om julen sådär, ville bara att ni skulle veta att jag firat den.
hehe..

Nu är i alla fall all Julestress över (stressen jag inte känt av ett smack i år..hehe..soft) och lugnet kryper inpå. Mellandagslunket .
Och imorgon åker jag till malmö för att lämna landet för Teneriffa en vecka. FETT VÄRT.

Avundas mig, hoppas ni får de lika tråkigt som vanligt här hemma så länge..(slå ner mig på jorden)


Word

Word


...

Jag lämnade dörren på glänt... Fegt? osäkert? sunt? elakt? Get a grip on your self girl!

Uttråkad

Uttråkad

denna dagen tar nog aldrig slut..eller..de känns som denna dagen aldrig kommer till skott typ. sitter i bilen och bara åker och åker genom mörkret..klockantycks gå fortare än vår lilla bil.frustration.ilands problem på hög.jag vill äta mammas julskinka o klä granen med d andra,tvätta mitt hår och spela på mitt piano.kan inte bara någon skjuta mig,kalla mig barnslig.punkt.

Så var de dags

Så var de dags
då har julen trippat tillräckligt nära.dagen d är här för att föra mig hem till mitt trygga hem i den stora staden.Jag hatar att packa,precis som min fru.usch.jag började 15.30 och va inte klar 03.30..är det för att jag har mycket att packa.ne.För att jag kommer på en massa andra saker som är så mycket mer intressanta.väx upp..ne.hem ska jag.och de ska bli skönt.God jul

Så obegripligt stor..

Hmm

Jesus, dyre Jesus, jag har förlorat mig i dig. Av alla jag älskar finns det ingen jag älskar som dig. Allt jag begär, har jag i dig,din kärlek översköljer mig. du är livets menning.Jag ger mig själv till dig. Hjälp mig se dig som du är,utan mina egna föreställningar.Jag vill känna dig Gud.Vem är du? Leva nära dig Gud..ge dig vidare.Dela dig med hela min omgivning.du är så stor..

Kill bill

Kill bill

tack för att du ringde..soul.. Jag vart (titta vad för nytt ord jag fått,tack vare att jag jobbar med norrläningar) så glad av att du ringde. Saknar dig ofta,skratten..framför allt skratten! Alla grejer du har för dig och kommit på.att bara få hänga.avenyn snart igen,reunion baby..halleluja. God natt nätet.

Yrke:Mamma

Yrke:Mamma

sjung alla barn: Gud sa till noa, nu skall du bygga arken arken... Gick och plockade,gav katterna mat,e. Kom hem från skolan,lagade lunch åt E. Medans han satt och måla som en 6åring gör,nu är jag påväg för att hämta F. På dagis.sen åker vi hem och bakar pepparkakor,sen framåt 6 skall jag laga middag. Jag känner mig som en mamma. Måste skynda mig. Hehe.

Bjorli

10 minus grader,marken är gråvit av frost,träden är vita och luften är klar. Biter mig i kinderna .river i halsen. Blir de inte mycket tystare när det är kallt? När jag cycklar genom morgonens kyla tror jag för en stund att jag står i liften i bjorli,backen är nypistad och de är dags för dagens första åk,bakom mig åker en drös med folk jag älskar tillsammans sicksackar vi mellan träden och får livet att kännas lika lätt som pudret vi pumpar..lyckan är total..men ack bjorli blir de inget av..för mig..idag.

Allt

Allt

allt till Jesus till jag lämna .allt till honom nu jag bär,honom vill jag tro och älska i hans sällskap vandra här. Allt jag saknar,längtar efter och har. I dina sårade förstånde,barmhärtiga händer lägger jag dagen,kvällen,nattens sömn och morgonens vaknande. Lär mig förstå dig i allt vad livet ger. Då livet smeker än för att plötsligt slå en hårt.jag vill sätta dig högst.

Stilla

Stilla

.. bli stilla låt tystnaden komma dig nära..låt sucken vila i lugnets frid.allt stannar upp..stilla natt.Vi väntar..jag väntar.På dig,på mig,på livet.Allt har sin tid,tar sin tid.Dom tysta bönerna o dom snyftande ropen, förtvivlan,hopp. Du hör.vet. Du som vandrar vid min sida,jag som vandrar vid din-igenom dödskuggans dal,o d ljusa dagarna,genom allt.tala..jag ska stilla lyssna

Påstå

Spela mer biljard,skratta varje dag,sysselsätt er med att spela kort,baka bröd,krama alla dina vänner,le en extra gång,våga tycka annorlunda,våga acceptera att du har fel,våga tala ur skägget,va inte rädd för att vara tyst,mena vad du säger,se folk i ögonen,tro på dig själv.lär dig av dina misstag.våga göra rätt.

Jag säger bara wow

Jag säger bara wow

jag menar möjligheterna är oändliga. Tobbe och jakob kommer om några timmar o vi får ha dom här en hel helg.D gör lumpen annars så vi hoppas på att få se dom i uniform nån gång i helgen.För tjejer visst är det otroligt manligt med killar i uniform?Låt oss sjunga ett klingande ja! Oerhört förvirrande,de påstås vara jul nästa vecka.men utanför mitt fönster är d vår!

Salta björnar är de nya

Salta björnar är de nya

dagens kreativa tips.

Jag önskar

Jag önskar

jag önska de va snö,jag önska jag kunde vara med o dansa på sarons julkonsert i år igen,ja önska ja hann me att gå på julliseberg med anna,jag önska ja kunde krama ida,Axel,sean,stina,annika,anna,bex,emma wox..ne skall inte ens börja,ni är för många.ja önska folk kunde lära sig älska

Juletid i vårskrud-fett overkligt.

Okej förlåt att jag inte bloggat,har haft för lite/mkt att säga. Idag har jag gått i min fars tekniska fotspår,jag körde följespoten på livets ords julspel. De ni! Mer nödvändig info är att jag vänt totalt på dygnet,för sena poker och biljard kvällar..igår somna jag inte fören 5,gick efter ett kaotiskt drömmande upp vid 2,blir värre imorgon,skola kl.8.jag bara prisar barnslighetens namn..lägg dig i tid vuxna människa. Råkade kalla fel person jävla hora i telefonen idag.tips:titta vem som ringer.punkt.