jag vet..

Ja, jag vet.

Måhända är jag värdelös på att uppdatera nu det senaste. Men egentligen är det ett gott tecken, gör för mkt trevligt som inte ger mig tid till att blogga. Trevligt som i att umgås med sjukt mycket folk hemma hos nomes igår. Ligga med klaostrofobi mellan Nome och Lollo inatt, liggandes i skarven med 2 kvinnor som la sig allt närmre och närmre, i can't breath. Inte så trevligt i ju för sig. Gav mig ingen sömn. Men sist när noomie fick ligga i mitten stal jag hennes täcke.. så jag antar att vi är kvitt nu..

Imorgon är det nyårsafton säger de. Dags att träda in i 2010. Vet inte om de ljuger eller vad de gör. Kan det verkligen redan vara nyår..? ne. Ne jag tror inte det...

Ja, som ni märker. Har inte så mkt intressesant att delge för era ögon. Åker tillbaka om mindre än en vecka. Känns lite underligt. Plötsligt känns det som man flyttat tillbaka hit och är samma person som man var för sisådär 2 år sen, men samma liv som då. Lite läskligt.


!

Back off, I'm walking.


Mitt i pluggkaoset ska jag flytta


Ja, Dagen D är här. Jag har några timmar på mig att packa ihop resten av rummet, sen kommer Sarissa. Världens bästa människa med en bil då skall skiten flyttas på ett nafs. Ska ta fram mina superman egenskaper, som jag givetvis har för dessa tillfällen.



Jag har förövrigt jätte mycket känslor i kroppen idag, det är trevligt!
hej då

Shululuulu

Det snöar. Hurra.

Idag har jag pluggat och pluggat, my god kan de inte bara fastna. Fick besked att jag lyckades pricka in ett VG i religionsfilosofi. Det var snällt av Ulf tycker jag. Jag blev glad och fick energi att plugga. Åhåjaja vad intellegent man är då.

Har hämtat nyckel till nya boendet idag och pratat med blivande överväktare på elevhemmet. Hämtat ytterligare 2 kartonger på Ica. Köpt godis och skall fortsätta klistra fakta i hjärnan. Stanna då. Snälla.

Så då var de tillbaka till tidslinjer och skeenden.
Hej då.


Såhär trött är jag på att tentaplugga.

Ge mig Jul och lite stillhet så är jag glad sen.
(Fast när jag inte pluggar är jag faktist väldigt glad. Har börjat snurra igenom korridorerna. Oerhört glädjande. Man fnittrar lite löjligt av det. Men det är värt. Så kan man avsluta med ett litet hopp.)

God natt.

 


Troligen cirkusaktör

Mitt rum är mer kaos än nånsin. Men det är befogat. Flyttar ju allt på onsdag. Så försöker packa ihop grejerna och som alltid när man packar slås jag av hur mycket SKIT man samlar på sig. KÄRE TID. Jag som inte ens tog hit så mycket och har bara bott här i ett och ett halvt år, men har ändå lyckats dra på mig massa grejs. Mestadels papper och böcker visserligen, även detta befogat får man nog ändå lov att säga. Man är ju ändå student.

I övrigt går hela denna veckan ut på att jonglera.
Med:
-Packa för att flytta
-Tentaplugga in absurdum mkt information. Historian sträcker ju sig. Suck.
-Flytta ut
-Packa för att åka hem till Jul

Julklappshandel får vänta till jag är tillbaka i Göteborg.

Igår fick jag sms från barnet som sa att hennes kompis gilla min blogg. Tack. Då blev jag glad. Blir så förvånad när man hör att folk läser den.. inte för att jag inte ser de på statistiken. Men man glömmer bort de lite. "Åh jag läste på din blogg..." Klump i magen..jag står de på min blogg. Så ler man stelt och inväntar.

Kommer sakna denna korridor alltså. Fina människor, jag har fått för mig att jag inte skall flytta. Mer att jag skall hänga mer hos Jossan. Men jag kommer inte sova här mer, inte springa runt i korridorerna här och skrika på Maria och Johanna. Får göra studiebesök. Någon måste ju upprätt ordnignen. Så är det.

Tillbaka till att jonglera.


Till Gud från mig.

 

Herre.
Bevara mig nära dig.
Amen.

...detta enda är mig nog... nära jesus


decemberröra

Mitt rum är kaos

Huvudvärk och tentaplugg.

 


Var börjar man...

Idag är jag något i stil med definitionen av trött. Ögonen är grumliga och kliar och jag är alldelles tung i kroppen.
Har jobbat med konfirmation nu på förmiddagen, sen har vi bowlat med mentorsgruppen. De gick riktigt dåligt!
Men man kan ju inte vara bäst på allt.

Studier står som stora skuggor över mig och säger, läs, lär, plugga då. Och en flytt kommer gåendes emot med med raska steg. Ahh.. För lite tid, för liten hjärna, för lite motivation. Gosh.
Var ska jag börja??

För övrigt hitta jag VÄRLDENS bästa bok i lördags. Jag som älskar fåglar och allt.



ja, man kan trycka in sidnumret och då spelar boken upp fågeln på sidans läte. Är det inte fantastiskt. Jo det är det! Dum fråga, jag vet.

Ja just de ja.. skolan var det jag. Kan vi inte bara fira jul istället.. nästa nästa vecka.. jaja...hmmff
På Fredag är de luciafirande på skolan i alla fall. SCORE!


Bacon fo shaou

Vill ni läsa en blogg om bacon? Klart att ni vill. Vem vill inte läsa en blogg om bacon. I know I do! Mer bacon åt folket.

Seså, i med er allihopa läs bästa bloggen just nu:

http://baconblogg.blogspot.com

Jag har en himla fin mamma

En sån fin mamma skulle alla ha!


Vad är detta???

 

 


Driftig.

Det är SÅ befriande att lämna in PM och skriva tentor. Sen kan man lämna det där bakom sig, med lärdomar i behåll visserligen. Idag lämnade jag in PM från ett kyrkobesök och jag har just avslutat min Livsberättelse som skall lämnas in i själavårdskursen imorgon. Idag har jag dessutom varit på historisk kyrkovandling idag i Uppsala stad i kyla, strålande sol och glittrande rimfrost. Inte fel inte.
Så då var det bara x antal föreläsningar kvar, en tenta, en Bok och ett PM innan jul..och en flytt. Jahapp.

Jannie är i min stad. chip och Hurra. Vi skall på bröllop, och vi skall umgås. Precis som på båten i somras (nome). De blir fint. Min rum ser dock åter igen ut som en loppmarknad spytt så de blir till att leka mary poppins nu fort som bara den. Upp och ordning.

amen.


vita minusgrader

Som resten av Sveriges facebook användare instämmer jag och säger, ja, oerhört vackert med frosten och minusgraderna idag, för att inte tala om den isblå himlen prydd med en lågt hängandes sol nära hustaken. Ja tack!

förundras över:

...Sometimes you're further than the moon
sometimes you're closer than my skin...


God natt


God natt

Jätte, jätte, jätte trött. To tired to function.

Imorgon är det visst onsdag igen. De va då värst vad tiden ska flyga iväg då.
God natt.

Ambivalens och Vänner

Tillbaka i Uppsala.
När jag anländer på perongen sent ikväll vilka står inte där och väntar på mig bara sådär. Johan och Jossan. Då känns de gött att vara tillbaka, helt klart! Tack fina ni!

Det är alltid lite ambivalent att lämna Göteborg. Det är ens liv, delar av ens liv som ligger lite latent när man är här, eller de står på standby och så kommer man hem till Göteborg så skall man plötsligt bemästra Göteborg igen och sätta Uppsala på standby.. Ja det är lite rörigt det där. För att inte tala om att hänga med Nome på hemmaplan igen för att sen åka, bryta upp, igen. Hela hela tiden. Tur att man vet var man har varandra. Det finns inte många såna vänner, såna som hon.

Men nu är de back till uppsala som gäller. Har läst halva "Lewis resa" nu. Och texterna till morgondagens seminarium är lästa och anteckningar har gåtts igenom. Så lite på rätta sidan är man igen. Tjoho. Så var de det där med sömn ja.. ehh..

Så, god natt då.