Jul

Jag är så oerhört tacksam över att ha en familj och fina vänner att fira julen med!

 

Snart bär det av upp till Uppis igen för Livskrafts Mitt nyårsläger. Men först en oerhört lång bussfärd. Men de gör mig inget. Efter läger väntar en vecka i ett annat land. Jag är lyckligt lottad.

 


Damp

Här sitter jag med internet och tid över (som att jag har tid över, hahahahahhahaha).

 

Vilken frihet!


Kompensation

Så dålig som jag har varit att blogga denna hösten så tycker jag faktist att ni förtjänar lite kompensation från mig. Det är inte mer än rätt.

Här får ni en lista på saker jag inte vill bli:

1. Akademiker. Fy för att sitta instängd med papper och böcker hela dagarna.
2. Finsk.
3. Svår (Förseeeeent)
4. Språkpolis. Vansinnigt frustrerande människor (Förlåt ALLA mina vänner)
5. Matematiker.

Igår satt jag och tittade en sväng på när Pippi gick i skolan. När fröken frågade Tommy om hur många äpplen Stina (?) och Gustav (?) hade tillsammans om Stina hade 9 och Gustav hade 6 började jag räkna frenetiskt i panik. Känns inte som man ska göra det när det kommer till ett tal som 9+6. Hittade dessutom mina "omdömmen" från 3-6 häromdan i dem stod det ett kryss i rutan för Resultat i matte, inte så bra. X. Men sen stod det så snällt så snällt. "Men Johanna kämpar bra." Se, jag kämpade, och ÄNDÅ funkade det inte. Jag är Värdelös!! (Nej, det är jag verkligen inte, kan bara inte räkna ut värdet)

Andra svimmar av blod, jag svimmar av mattetal.


Hjärnstillestånd.

Jag har inte hjärtestillestånd. Men jag har hjärnstillestånd.

Jag sitter på Biblioteket i Mölndal. Jag kan inte tänka en rak tanke och ser inga samband i mina texter eller hur jag ska skriva min interpretation, det är konstigt. För jag brukar ha flyt när jag skriver interpretation. Men är väl för trött antar jag. Har man inte överhuvudtaget landat i att det är julafton denna vecka så är man nog lite trött.

Ska sitta och försöka (komma ingenstans) en stund till, sen ska jag ta ledigt HELT till söndag. MEN! Jag har skickat in min hemtenta om Svenska kyrkans kyrkoordning, applåder!!



Tack!!

Nämen om man skulle sätta sig och komma ingenstans en stund då...