SUNDSVIK TIME!

Idag drar varje sommars Absolut bästa veckor igång. Läger Turné. Nästan 2 veckor sundsvik och 5 dagar Frizon. Jag är så taggad.







Hormoner, svett, gapskratt, frågor, mat, några tårar, lite sömn, gudsmöten, gud i största allmänhet, sport, sol, hav, MASSA FOLK, lekar, tävlingsinstinkt, priser, glass i stora lass, ytterligare hormoner.

Ha de.

mitt i natten

Det är mitt i natten, jag ligger vaken i min säng. Alla sover. Jag hör hur jimmy andas i rummet brevid mitt.

Min dag har varit effektiv från 9.00 och framåt. Jag har varit på Sundsvik inför kommande läger och lämnat grejer, samt köpt in några saker. I Bilen har det diskuterats bibelstudium. Så bra att ha en nome. en sån skulle ni alla ha.
Tingsek i ösregn på Liseberg. Var så uttråkad så jag höll på  att dö. Tingsek skall antingen lyssnas på i ett par hörlurar eller i solsken. Inget av de.. nene tack och hej. Vi köpte sockervadd istället.

Avslutat kvällen med Slumdogmillionare. Skitbra film ju. Precis som alla sa. Se den.

Nu är klockan mkt, och jag ska upp tidigt. bara 2 dagar kvar till Sundsvik drar igång för oss ledare. Jag är så laddad. Har som varje år fjärilar i magen...wooo...

nu har ni min resumé håll tillgodo

blixtrar och dunder

Himlen öppnades sig just för att tömma sig på ALLT vatten. Var är Noa? Jag springer runt i desperation och skriker: har någon sett Noa?

ingen svarar...

Jag ligger i sängen, har huvudvärk som jag har mig själv att skylla, jag har ätit alldeles för mkt druvsocker, druckit redbull, kaffe och cola för att jag sov dåligt inatt. Brukar alltid ge goda resultat.

Jag har varit ute i frikyrkans båstad idag. Man tar ett djupt andetag och så ställer man sig på färgan och åker ut för att inte få i sig för mycket av denna hispiga konfrens fräckhet.- JA hurra, de åskar.. borde kanske stänga ner datorn...ehh...- var på ett jätte bra 20.00 möte med en grymt bra predikan med Åke Samuelsson om att följa efter Jesus. inspirerande. Åk ut om ni har chansen.

ne ni.. vågar inte länge åskan mullrar mig i nacken...

hej o hå

Jag har köpt en NY bibel. Jg känner mig som en NY människa!
Att köpa en ny Bibel är som att köpa nya jeans. De går inte bara att ta ett par. Man måste trivas i dem.
Jag trivs med min nya bibel.

Ikväll.
Transformers.