Bilder från i söndags.



Clara Kyrka i Söndags. Vilken fantastisk församling, så otroligt kul att komma dit och fira Gudstjänst med dem. De når verkligen mycket folk. Sån församling vill jag också bygga.

David Åhlén spelade på eftermiddagen. (myspace.com/davidahlen). Människan sjunger
som en ängel.









Fikade och njöt av vårsolen på strandvägen.


Joakim och Joel spelade på Mosebacke.

Såpp. hej.

idag.

Idag är det måndag. Vaknade med faslig huvudvärk.

Men det har varit en bra dag, har suttit på café och läst i solen tills dess att simon kom och hängde med mig. Det har varit varmt som bara den och folk har traskat runt i bara men och linne.

Cycklade hem sent.

Gick ut igen och gick en lång promenad och pratade med Laago.. nu ska jag egentligen plugga. Men nu är jag så SJUKT trött. Jag tänker lyssna på Söndagens predikan av Joakim Hagerius, Saronkyrkan Göteborg (saron.se) och sen sova.

God natt och hej då.

Söndag.

Har haft en fantastiskt Söndag på alla sätt och vis.

Tack.

lörda.

Lötens kyrkoklockor ringer, varför vet jag inte. Kanske är de XP gudstjänst ikväll.

Idag är det VARMT ute, jag vaknade och släpade sedan med mig filt och böcker och solglasögon och har sen dess suttit ute i solen och läst. Fantastiskt underbart.

Ska slänga mig i duschen och sen hem till becka på Middag. Lagad mat av en mästerkock. LYX.
Hej svejs

"Det gör ont när knoppar brister.." ne du Karin, inte idag.

Det är ju vår ute. Pärlorna på trädet utanför mig har kläckt ytterligare, sakta brister de, blyga.

Det är typ 20 grader och jag sitter ute i Solen och samlar lite Papper inför kvällens träff med ledarna till Sommarens konfirmationsläger. Mitt första konfirmationsläger. Ska bli så sjukt kul. Finns det något bättre än läger, ne, inte i min värld i alla fall.

I helgen ska jag PLUGGA, de ska läsas ute i solen i Ultra rabid har sisådär 1700 år att läsa in av kyrkohistoria. Ser fram emot det. Gillar historia.

PÅ söndag blir de Sthlm, clara kyrkan och David Åhlén. Känns som att de kommer bli en bra helg och när jag blickar över helgens staket så står Maj och vinkar till mig. Jag vibrerar.

intressant dag.

Vilken dag va.


Den har varit lärorik, givande, lite dramatik.

Vi har haft temadag idag på J-lund. "Dom glömda barnen", handlar om barn som växer eller har växt upp i ett missbrukar hem, spelmissbruk, alcohol, droger, you name it.
Fantastiskt intressant, med diverse föreläsare! vid lunch ser jag hur det är massa poliser ute och att dom spärrat heidenstamstorg, då har det varit ett försök till väpnat rån, alltså pistol. När mannen skulle råna värdetransporten som kom gick en man fram med sin hund och sa till rånaren att sänka vapnet annars skulle han släppa sin hund på honom. Rånaren vänder sig då och riktar istället pistolen mot mannen. MODIG MAN. Sen (fick jag de berättat för mig) Springer mannen iväg, slänger sin väska och hoppar upp på sin moped och drar. Drama. Värsta CSI, haha, när de drar fram sina väskor med teknisk utrustning för att undersöka väskan mannen släppt.
Sen som topp på allt sitter det brandmän och käkar inne på cajsas när jag kommer dit. Pris ske Gud.

Efter temadagens slut var jag full av intryck och tankar. Prata med en av föreläsarna som hade erbjudigt sig att ta med de som ville på AA-möte för att se hur de är och lära sig mer. Så jag skall hänga med på de.

Sen gick jag ut för att rensa huvudet, vandrade runt i 3 timmar tror jag, bort till gamla Uppsala, Högarna och gamla kyrkan. Det var säkert 17 grader ute och de luktade fantastiskt. På min väg tillbaka stannar en man mig för att fråga ngn historisk grej, vi börjar prata han ber mig följa med honom och ta kort på honom tillsammans med några blommor han hittat.
Han va från Mexico, här och plugga lite samt föreläste. Maya indian, alla indianer utan dom i Nordstan är häftiga. Han va häftig. Så att traska runt med honom i skogen i typ en timme är dagens dos av ickesvenskhet och galenskap.


Nu skall jag snart ministrera (alltså dela ut vinet) på mässan(nattvarden) nere i Lötenkyrkan.
Men innan dess måste jag nog äta ngt. Dör annars.
Hej då.


efter närmare eftertanke.

Jag vill nog vara en duva.

på deltid.

Idag är det onsdag.

  • Har skaffat spotify, nu fattas bara twitter, sen har man alla rätt.
  • Fått tillbaka tenta, stabilt.
  • Har haft det bästa seminariet på hela terminen idag. Bra lärare ska ha alla pris i världen.
  • Pluggar kyrkohistoria, intressant!
  • Snart städat ett Förnedrande smutsigt rum och renbäddat sängen. Husmor nästa?
  • Älskar duvorna som flyttat in i fågelboet utanför mitt fönster.
  • Tycker om Becka, energikick.
  • Ser fram emot Söndag.
  • Älskar att uppdatera med nome på telefon.
  • Letar lägenhet. (nån som lagt undan någon åt mig?)

Återgår nu till spotify/städning för att sen ta tag i böckerna igen med hårda tag.

hej svej.


instickare.

Jag har varit på hemgrupp/husgrupp/bönegrupp (ja vad man nu vill kalla det) ikväll.

gillar.

Mitt berg.

Jag har hittat mitt berg i Uppsala, Hurra. Eller ok, det är inte ett berg, en höjd. Men man ser ut över hela Uppsala och vandrar man sen in i skogen hittar man bort mot Uppsala kullar, och gamla kyrkan. Varje stad behöver sitt berg.

tack.

Våren kan vara en av de bästa årstiderna, allt väcks på nytt till liv. Klychigt kanske? Men de gör ju verkligen de, helt plötsligt får alla de där gråa pinnarna små droppar och pärlor som steg för steg vecklar ut sig för att snart måla allt i färg igen. Jag följer med spänning knopparna på de snora kastanjeträden utanför mitt fönster. Allt får liv, och allt känns möjligt  igen.

tack.

För övrigt är det makalöst hur dåliga vuxna människor är på att lyssna på vad andra säger, när de tycker något annat. Man antar för fullt. Omogen, och skapar onödigt många omvägar.

Nu skall jag till Mikaelkyrkan och va med Gud.

fredag kväll..

Är så himla trött, borde gå och lägga mig.

Idag har jag haft Liturgik på Johannelund, lyx att vara här. Det är som... "balsam för själen" haha.. men faktist. Efter föreläsningar, planerade vi insparken för hösten ettor. Kommer bli kul =)

Eftermiddagen har spenderats ute i vårsolen, solandes och lekande diverse teaterlekar samt blinbock. Jag Älskar verkligen att Leka. Jag har till och med fått färg på kinderna. Känns bra.
När vi ändå va igång så tog jag och Becka en promenad till 4H gården för att titta på spännande djur, men INGA var ute =(, jo vi såg ett svin som tittade ut ur sin stia innan den tog nosen och stängde igen dörren. Vi kände oss inte riktigt välkommna....

Avrundat kvällen med efter många om och men titta på Rallybrudar. Jag tycker Eva Röse är en himla charmig brud.

För övrigt har jag reflekterat och insett att ja... jag slutar denna termin om 1, 1/2 månad typ. Kära någon.

Imorgon skall jag checka in nyöppnade IKEA.

Sov gott världen.


Live äntligen...

David Åhlén








sanslöst.


Tillbaka.

oj då, här låg de en väldans massa lösa trådar.. jag borde kanske hitta fäste åt dem..?

Sitter i mitt Rum i Uppsala, framför datorn. HAr varit på föreläsning, ny kurs, nya möjligheter (pleas GOD). Därefter meka jag med min cykel, visst vet ni. Här är man händig!! Jajemensan. Jag flyttade hjulet så att Kedjan spändes, oerhört avancerat. Sen har jag ätit lunch och längtat till min bok "flickan som lekte med elden". Min kurs litteratur har inte kommit än, så kan inte göra så mkt än.. typ...

Men de e lite pill framöver, med lite allt möjligt, sommaren närmar sig.. konfaläger närmar sig, sundsvik, ledighet, hav och en del annat trevligt. Men innan dess finns en hel del förberedelser kvar att göra...

..


Hurra!

Min Fru har just gett mig VÄRLDENS ABSOLUT bästa present.
Beyonce LIVE 11 Maj!!!!!!

Well said

"Every cloud engenders not a storm"
-William Shakespare

Vårsol

Jag sitter ute på altanen här hemma i Mölndal. Solen steker och jag sitter i linne, barfota. Min bror har just tagit mått på mina secondhand införskaffade byxor och skräddare som han är ska han sy in dom åt mig. Musik strömmar innefrån huset och det är folk lite här och var. Fullt hus, som alltid. Precis som det ska vara i ett öppet hem, I feel alive.

Snart skall jag åka och lämna brosan på Danilo, han skall jobba. Stället rekommenderas att äta på, sjukt god mat på restaurangen. I farten skall Noomie och Jannie hoppa in i bilen. Ikväll blir det Disneyfilmkväll.

Igår hade jag heldag med mina bröder, de som finns i Sverige i alla fall. Jimmy är ju i Bali och surfar och har sig. Vi gick på stan i timmar, fikade och njöt av vårsolen och alla glada människor. Framåt kvällen gick vi hem till pappa för att tillsammans gå och äta på PASTA+. Även det en fantastisk restaurang. 
Ungsgratinerad kyckling inlindad i parmaskinka och salvia, med rosmarin potatis. Mmmmmmmmmmmmmmm.. Och till efterätt, Socker och kanelstekta äpplen med glass.

 Vad tycker ni om min och pappas nya frisyrer??

sent igår kväll spelade jag om Chriss Finans. Skit kul!!

Jag älskar verkligen att umgås med familjen!! Finns inget bättre.

Nu skall jag återgå till Zzzzolen. 
 

Verandan är färdig inredd

VÅR i Göteborg. mer än så måste faktist inte sägas!!

Dan före imorgon

Har just gått till stan och tillbaka i eftermiddagsolen. Ser ni, EFTERMIDDAG och SOL. De är så stort. Kl. är snart 20.00, och solen är fortfarande på väg ner. Jag gillar.

Imorgon är det Tenta, kl. 9.00. Ja, alla som haft tenta vet hur de känns kvällen innan tenta. Lite mindre ny fakta denna dock än förra. Det tackar vi för, rättare sagt de tackar vi J-lund för, tack för en enormt innehållsrik hösttermin.
Efter tentan imorgon blir de till att ta resväskan, som ska packas nu, och bege sig neråt landet och landa vid kusten, till Gustav II Adolfs stad.

Ne nu har jag uppdaterat tillräckligt med överflödig information.


Ja ha då

Ja ha då. Visst nu är hon här frugan och lyser upp vardagen, målar allt i färg och drar upp rullgardinerna i livet. Och jag, det är fantastiskt.
Hon sitter glad och lycklig vid sin Laptop med munnen som en spänd nyponros skrivandes om destruktiva beteenden.

Eftermiddagen väntar på oss, med Gtj, Jacko, Ed, Lias, Sara och annat fínt.



Och om några dagar har jag Tenta... de blir nog bra. De har ju gått bra hittills.
Sen efter tentan är färdigskriven då hoppar jag på tåg och buss för att ta mig ner till västkusten och fira påsk.

Jag tänker mig att klä ut mig till påsk kärring, med riktigt underligga kläder och rosiga kinder och DELA UT godis. Det hade varit kul... Kan ju ta med mig noomie småsystrar som ursäkt.. för att jag klär ut mig.. ja ja.

Home blir de i alla fall och de ska bli alldeles fantastiskt.
 

Cash i högtalarna

Jag har många sånger som behöver sjungas.

Det är Torsdag, är det inte fantastiskt, jo det är det. För torsdag innebär att Frugan kommer hit ikväll. Jag kommer få ha henne enda till Måndag =)

Innan dess har jag dock en hel del att göra:
-Tvätta
-Städa
-Snyta mig 1000ggr.
-renskriva antekningar
-Helst läsa en hel del
-mäta min madrass..

Hej då