gosh

Så sitter man i träsket. Pack träsket.
Jag började så smått vid 13.00 snåret i förmiddags och sen tog jag paus o åkte och fikade med en gammal vän. Och så sitter man här igen. Gör allt för att komma undan. Började till  och med alldeles nys läsa en bok om studieteknik. OCh nu, ja nu sitter jag till och med och beklagar mig genom min blogg.
ack.
Så känner ni ngn gång att ni inte vill plugga, börja packa.
På måndag åker jag till sthlm o sen till uppsala. Träffa gamla vänner, kramas, fika o umgås. Blir guld de.

puhh..jaja ja..får la bara slänga ner lite skit o sen hoppas på att det blir bra..=/

Md tiden is the shit!

Idag nostalgiade (jag är väl medveten om att det inte är ett ord, noomie o annika) jag,
jagade fram min md-spelare för att spela in en melodi jag kom på. Sen började jag lyssna på md-skivan som låg i. Och till min glädje låg massor av mina gamla låtar inspelade. en del bättre än andra, betydligt sämre. Galet lyckligt i alla fall.

Md spelare alltså, det var inte igår det var trendigt alltså.

ooomy God...sitter och lyssnar nu...hahaha...Jag har visst spelat in när jag övar till ett bibelstudium. hahahahahahaha...shit, ni skulle höra detta. Det är väldigt kul att jag skriver detta..för ni fattar verkligen inte vad jag pratar om..
eller? 
Men herregud, ni skulle höra detta.

steget är taget


Idag gjorde jag det..jag gjorde det, shit vad nervöst de var. Jag sa upp mig.
Om nu jobbet drog ner mig så extremt och gjorde att jag avskydde livet så, då är det lika bra att ta itu med det. Slutar om en månad, tills dess är det att söka jobb som gäller.
Idag känns det spännande, imorgon kommer det nog bli skrämmande. Får ta en dag i taget, lika bra att hitta var man passar nu, innan man får familj o barn o shit att ta hand om o föda med mat.
Nu vet jag 7- eleven är inte där jag vill växa o gro. punkt.


image159


Nått som för övrigt förvånade min dag nått så oerhört är när en av mina leverantörer på seven (35+, liten filipin) imorse kom med 4 buketter blommor, blommor, 4 buketter, 4!!!
"för att jag älskar dig" 
Jag vet inte om jag är rörd eller vettskrämd. Men räknade snabbt ut att jag inte öppnar något mer nu innan jag slutar..phu...


the starting of the start of the breaktrough (stavas?)

Ett sms är nu skickat till en i positionen över mig, dvs min chef. En förfrågan om ett samtal.
Ett samtal som kommer leda till, (om jag lyckas) att jag säger upp mig från denna plats som är en del i att göra mitt liv.. tomt på livslust, varför det gör det? Det har jag inte riktigt luskat ut än?
Det är ngt med arbetstiderna, mentaliteten till att aldrig uppmuntra och att jag inte hittar det tillräckligt menningsfullt att sälja alla sitt morgonlatte. like the give a fuck?
Det är inte det att jag känner mig för fin för jobbet, inte alls. Fel plats vid fel tid.
Visst jag har lärt mig lite om mig själv, väldigt lite och mer om hur biträden blir bemötta, stress och många att hålla många praktiska akut bollar i luften;

 1storlatte 2 små, 3 kanlebullar, 1 kola, 3kam, kola o kammar i samma påse, toast, chillibite och hit bite,  nya varor skall upp, bullarna skall ut ur ugnen samtidigt som en ny kund otåligt väntar på att bli betjänad, 3 väntandes på sin mat , som är klar om 15, 30 och 45 sekunder...samtidigt som man registerar att det är slut på kaffe i kaffe maskinen, vilket blir nästa att fixa osv, osv.... i all oändligheeeet.

I vilket fall som helt operation balansera upp ditt liv och gör ngt åt skiten har tagit sitt första lilla lilla steg.

over and out. ten four.


-Fru, du är vad du vill vara. Vill du vara mer handlingkraftig, så är det bara du som kan vara det! Aight.
Du kan, jag vet!!-

Laleh är höst

Jag brukar njuta av hösten, färgerna, den bitande nya kylan som gör kinderna rosiga, frisk luft, nya tider, fallna löv att sparka i, höstkläder, varma tröjor och framför allt nya skrivböcker och pennor.  Hösten, den vackra, fräscha, de nya.

Men begreppet höstdeppression har för mig blivit lite mer klar denna höst.
Allt suger, hatar mitt jobb, de är okej när man väl ÄR där. Men ångesten innan, lönen, tempot. Totalt fullkomligt menningslöst. Hittar verkligen ingen menning med det. Ingen menning stark nog att slappna av i tillvaron I alla fall. Jag vill säga, tack och hej jag tror bestämt jag byter jobb och det är illa kvikt. Dansen går inte,d en går verkligen inte, det sätter sig inte. Blir fullkomligt galen, dansar för lite..de är min analys av läget. För lite för att komma in i det.

Dags att styra upp saker och ting, fatta modet långt där nere och göra något åt denna eländiga skit!

image158

jag har fått för mkt bedövning hos tandläkaren, känner mig som en anka.

jag tycker inte det är kul att blogga längre.