måndag

Så har etiken dratt igång.





jag är sjukt seg.



Hade en ENORMT skrattig fika med fredricksson, frida och Fia igår. Vet ni att de finns en tjej på Uppsala universitet som går runt med en bärbar dator som är så stor att hon har den i en vagn, skärmen tar upp 3 sitsplatser och hon har en chiwaua(svår stavat) som skollar åt henne för att musen är så stor. Helt sjukt.


Hej.

Jag vill börja detta inlägg med att tacka Noomie för en mycket insiktsfull kommentar.

nomes om Brev skrivet på papper med penna:
Mina lärare säger att det inte är särskilt troligt att Anna Laago är Gud. Men att man inte ska förkasta teroin innan man satt sig in i det, och kollat vad grundtexterna och Mitternacht säger

Tack.

Ja så var det fredag då. Ska äta kyckling idag. Precis som reklamen säger. Kyckling är dock ALLTID bäst. Denna vecka har känt lite som, ja till och från som att jag helt plötsligt börjat på gymnasiet igen, eller nån folkhögkola och skall läsa musik. Vi har sjungit i kör varje dag.
Vi har nämligen haft temavecka. Musiken i Gudstjänsten.. alla samlingar har INTE varit höjdare. Men det var verkligen en höjdare idag när kvinnan från zimbawe skulle få 50st teologer att dansa OCH sjunga samtidigt.
UNDERBART!

I övrigt är det nollning.. oj förlåt, välkomstvecka säger vi här på johannelund för alla de nya "små" ettorna som kommit till skolan. Igår hade vi utflykt med friluftdag. Temat är söndagskola. Passande: Ja!

Det finns något oerhört tillfredställande att få vuxna människor att gå på led.



I övrigt är jag väldigt trött. Kroppen känns utmattad. Så jag skall SOVA i helgen så mycket jag kan. För sen drar allvaret pågång.

Vad ska ni göra i helgen?

Brev skrivet på papper med penna

Jo det är sant.
Idag fick jag brev. Ett riktigt brev, skrivet med en penna..olika pennor på ett vitt papper. Det kom från laago och gjorde min dag, ja rent av min vecka. Jag satte mig ner vid ett väl valt tillfälle och läste det. Hon skall börja skicka brev till mig varje vecka nu. Vilken människa.. undrar om hon är gud...?

Jag tänker svara.

Uppmaning till världen, skicka mer brev! I mängder. Finns inget som gör än så glad som att mitt bland räkningar, reklam och annat skit få ett riktigt brev.

Min dag:
- Tema dag, Gudstjänsten och musiken
- Började sparka in ettorna (Skitkul)
- Åt skitgod soppa
- Fortsatte temadagen
- Fixa med det ena pappret efter det andra, och greja hit och dit medans klockan sprang.
- Tog bussen ut till Ikea och sportaffär.
- Införskaffa träningskor och sånt och lite NÖDVÄNDIGHETER till mitt hem.
- Läst brev
- Ätit glass med Filip
- varit på Andakt
- nu går jag väktarrundan och fastna här... wooups

Har börjat läsa en ny blogg. En as gammal tant som skriver. Rekommenderas också. 
www.edna.blogg.se
Nu skall jag stupa i säng. Jag är Sjukt trött.

hej då

en bok

Skribent Anna Laago var hos mig i måndags (och vi hade ROLIGT). Hon pratade om sin kommande bok. Den kommer bli så himla bra. Jag vill också skriva en bok.

Vad skall jag skriva en bok om? Give me stoff...

inlägg

Igår drömde jag att jag kom tillbaka till elevhemmet på heidenstamstorg och KAOS hade utbrytit. I varje rum hade ca. 6-7 st flyttat in och folk var överallt och hade fyllt rummen med sängar. För att fira sitt nya hem hade balloger och serpentiner hängts upp i hela taket och täckt HELA väggarna längst med den annars sjukhusvita korridoren. Ut i korridoren hade man även ställt en 2 sitts soffa i flanell som stod med jämna mellanrum som fick agera - jag citerar- hinder.
Why not?

Jag får panik då jag inser att jag är överväktare och jag kommer få skit när vi bryter mot alla brandregler i världen. Jag försöker få kontakt med folket som nonchalant hälsar på mig och börjar skutta runt i rummen istället. De rynkar ögonbrynen och undrar vem jag är.
Plötsligt ligger det en stor balkong i utanför köket, fylld med folk. Jag försöker få folks uppmärksamhet när ingen vill hälsa för att få dem att rensa ut korridoren. Alla sneglar bara på mig och fnyser. Till sist får jag dem att hålla käften och skäller ut dom efter noter, och får till svar. "Vem är du att säga till oss vad vi skall göra?"

De är skönt när man inser att man BARA har drömt.

Solen skiner ute och det är redan onsdag. Jag har aningen  separationsångest. Att ha ett liv i Göteborg och Uppsala kan göra en galet kluven. Galet Kluven. Söndag morgon bär det av uppåt igen.

Det har varit en innehållsrik och bra sommar. Men hade önskat att den var lite lite längre..

måste äta, ska snart iväg och repa inför fredagens OMG. Saronkyrkan Göteborg 20.00.
bara att komma.


trött


Jag behöver vila. Andas.


Hejdlöst då

Hejdlöst mycket foton läggs ut på Facebook från årets läger.. och då menar jag verkligen ordagrant HEJDLÖST.
Jag är mätt på läger för i år. Käre tid har inte gjort annat i sommar än att vara på läger, så rätt!

Om mindre än 2 veckor så drar skolan visst igång igen, say WHAT? När man tittar tillbaka på början av sommaren så känns det faktist sjukt länge sen, och mycket har hänt sen dess. Men de känns inte såpass länge sen att de är dags för skolan att dra igång riktigt än.. jag har ju inte hunnit andas än.
Tema vecka och gudstjänst och musik samt inspark av de nya förskrämda ettorna. Dom kommer känna sig SÅ välkomna så!

Igår va jag på trendig tillställning på Red Devil, alla va skitsnygga och fräcka, men trevliga. De bjöds på pizza och man fick måla sin favorit adidassko.. lite som dagis. Fast fräckare.
Ikväll blir de Beatbois på styrbordbabord. Ska dansa så armarna gör ont.

Nu måste jag slänga skräp. Hejdlöst massa skräp.

hej så länge.


jag o bea. Skitglada på FriZon.