I'm freee, freee falling..

Käre tid, det är nollgrader ute. Vet inte när det var så varmt sist! Har inte vågat mig ut än. Tror jag kommer få en chock. Hur kan temperaturen gå från -15 till 0 ?

Tittade på
www.svt.play.se igår. Guds gåva till tvlösa studenter. Tittade på Sissela och de 7 dödsynderna. Intressant, och hjälp vilken fantastisk talare hon är. Otroligt inspirerande. Se det. Intressanta tankar.

Idag skall jag gå och slänga sopor. Lämna in min hemtenta och Pm i själavård, be, och försöka börja med förberedelser inför praktiktiderna som närmar sig. En vecka kvar nu!

Där va ngt extremt ointressant information, men update. Sådär ja.

Ha en fin fredag friends.
Bjuder på en fantastisk bild från i somras!


 


suck

Ute skiner solen, det snöade kristallsnöflingor i morse. Nu ligger det bara och glittrar. Jag är enormt pluggtrött och har en hemsk hemtenta (som jag kan allt för dåligt) att skriva. Önska man bara kunde skita i saker ibland. Sitter på youtube, facebook och bloggar för att samla inspiration till att leka intellektuell och genomreflekterad.. går sådär. Men solen lyser i alla fall. De tackar man för.


HAHAHAHAHA

Vill du skratta och samtidigt lära dig massa om kon?
Här har jag i så fall något till dig!!


Munkliv

Har just sett en fantasisk dokumentär från BBC om 5 killar med olika bakgrund testar på livet i ett benedikte kloster i 40dagar. Oerhört intressant att följa dem, och facineras över deras tid där, och munkarnas vishet.
Se.
Länk här.



God natt.


Vishet var dag

 

"Kärleken är den enda väg som gör det möjligt att lära känna och förstå en människa i hennes innersta personlighetskärna. Ingen kan bli fullt medveten om en annan människas väsen utan att älska henne!"

- Viktor Frankl


Icelife

Mamsi har varit här i helgen, vi har haft det jätte lugt och mysigt, med god mat, bio, Ikea... Ja. Mys med Mor helt enkelt. Jag har en enastående mamma om jag får säga det själv:

 

Ute har det snöat konstant nu i 2 dagar så det är som ni alla vet, hejdlöst mycket snö ute. Men solen är framme idag. Det tackar vi för. Tack. Försöker leta efter mina älskade örhängen från pappa, samtidigt som jag gör mig i ordning och internetsurfar. Man är ju inte tjej för intet!

 


Till alla er, särskilt till dig..


"Ge hoppet rum i denna tid
Hur djupt nere du än är
Hos den som förlorar i sin strid
är Herren dold men ändå där
Genom Kristi verk
ska du bli stark
och vila i Guds framtid"


- Ellingsen, Norska psalmboken 476:2


Miss India


Jaha.

Önskar febrilt att hon hade antecknat då hon läst alla böckerna. Himla dumt alltså.
På med pluggdräkt. Dags att dyka ner i ett töcken igen.
Hej hej.

Valentines Day.



Idag lyser solen. Säger som kronk, har ni sett himlen idag, snacka om blå. Jag tyckte mig lukta till lite vår också. Känns hoppfullt!

Idag är det dagens mina älsklingar åker till Bjorli. Jag är så avundsjuk. Dom har en grym vecka att se fram emot, helt klart.
Idag är det också alla hjärtans dag. Här har ni mig och ett av mina hjärtan. Mitt största.



 
  

Love.


Racerfart.

Helger går så sjukt himla fort va!
I fredags hade jag en fin kväll med dessa fina människorna. Krutisarna. Vi prata församling, gjorde semlor, lekte och tramsa.




Lördagen spenderades på Åkerögården med Mr. Rastas. Vi körde ner genom vinterlandskap och krokiga vägar, beundrar Rastas att han inte blev mer åksjuk! Spenderade eftermiddagen och kvällen att hänga med "små" ledare. Inspirerande. Finns så mkt bra människor. Kul att återkomma till Åkerögården igen, ser fram emot sommarens konfirmationsläger.



Tack Sara fantastiska fredriksson för bil!

Syre.

This is the air I breath...


skog och berg tack!

På mindre än en vecka har nu 3 böcker lästs igenom. Bara 1 1/2 to go. Jag läsa, ha, tänka sig!
Snön ligger i driver ute, det snöade senast igår. Snön är fin, men, våren är också fin. Så. Våren, du är Så välkommen så. Låt inte snön hindra dig!

Hade en fin kväll i Sthlm igår. En fågelkompis till mig har flyttat upp och börjat jobba i storstaden. Hurra. Allt från västkusten är välkommet, men Stahre är extra välkommen!

Skall snart traska iväg på mässa i Lötenkyrkan, för att sedan sätta mig med soppa och planera ungdomsarbete. Jag älskar planeringar, smida planer och tänka fritt. Hoppas jag kan koppla bort dagens böcker och focusera bara.
Helgen präglas av ungdomar i diverse former. Ungdomsgrupp imorgon. Lördag, ledarskola på Åkerö. Ska svänga förbi och kolla upp ledare och hålla en andakt. Ska bli kul.

På söndag skall jag dränka mina sorger i... ja i nått. Saron åker på Bjorli läger och jag är ungefär sådär avundsjuk som jag ALLTID blir. Åh, bjorli, saron med allt vad det innebär. me love.
Här har ni mig en dag i bjorli när jag vunnit otaliga matcher i snöbrottning. Jag är en snödrottning. rimrimrim.



Om en vecka kommer Mamma. Där har vi verkligen nått att se fram emot.
Oj, klockan går även idag.

hej då.

Chercher

Idag hade jag en date med ett piano. Det var länge sen vi hängde. Jag och pianot, förut bodde vi ihop så det blev oftare då.. nu måste man anstränga sig för kvalité tid. Kommunikation är ju faktist viktigt. När jag datar pianot brukar Gud hänga på. Så sitter vi där alla tre och uttrycker oss, sätter ord, toner på allt det där. Enkelt, ärligt och naket. Terapi. Det är bra. Mer sånt.




Det finns mycket att förhålla sig till som människa. Tur att man är älskad oavsätt kapacietet och insikt. Himla fint det där med att vara älskad bara för att man existerar inte pågrund av vad man presterar. 

hej. 


...

 

söker och letar

 

.


Buller och sång

Magda och Jossan. Dom tycker om varandra. Det är fint. Dom får mig att sakna Nome. Men jag har henne, det är det viktigaste.

Magda är på laserbesök skulle man kunna säga, hon va borta på viktigt möte hela dagen igår och sov lite här och hann prata med oss en sväng. Sen blev det sömn för hennes del och så upp tidigt imorse igen. Men kul att ha dig här en sväng i alla fall.

I eftermiddag kommer min efterlängtade bror. Christopher. Ska bli så kul att få hit honom.

Solen lyser ute, får vårkänslor. Allt känns möjligt. Ska slänga mig in i duschen och kanske hinna ut solen med Jos innan den går ner. Vi får se.

puss 


Tillbedjan


"Om Gud får vara Gud,
kan jag vara människa!"


- Bengt Johansson

"en hand i himlen..." tralla lala laa

Saknar
Saron
Farmors bänk utanför Forshem
Trams
Okomplicerat
Utredda och klara tankar
Ett fotbad av cement, bara lite
Saron
Att längta
Bjorli
Kreativa planeringar
Danslektionerna vid skansenskrona



Det har funnits mycket att glädjas över genom livet. Sannerligen. Man tackar!

Cullberg ropar på mig, trots att han är en bok.. får inte riktigt ihop det. Men det är mycket man inte får ihop. Antar att om en bok ropar på än gör man nog bäst i att lyssna. Annars vet man aldrig vad som händer. Sist bara. Varför skriver man inte mer från höger. Araberna vet då hur man har kul!


danstramstrans

  • Försov mig
  • Uppdaterade facebook om det, tur!
  • Koka kaffe på skolan
  • Hann med en lektion
  • Lunchmöte om dialogkonfrens. Effektivt!
  • Fika med Bexi och Kristina.
  • Gick och klippte bort dött hår. Det var NÖDVÄNDIGT!
  • Testsprutade en parfym och fick alldeles för mkt, alltså.. jag håller typ på att kväva mig själv lite.
  • Gick hem, aktade mig för fallande istappar
  • Nu...diska.
  • Sen... läsa.


Jossi kommer hem igen idag. Bra. Det har varit alldeles för tyst här. Varför bor människor själva? Så himla kul/skönt är det inte!

I helgen skall jag glupska i mig 2 böcker. Önska mig lycka till.
På söndag kommer chrissebror. Äntligen. Ska bli väldigt kul!!

disken va de jag. ehmm..


Sthlm



<3