Blixtvisit i Göteborg över.

Göteborg har nog uppfattat mig som en blixt. För det är ungfär så länge jag har varit här. Kom lördags kväll och lämnar just i denna stund Götet.
Det har varit Maskerad, mat, skratt, Extremt lite sömn. Kroatisk katolsk mässa, Heldag med fru, och Twilight (man måste ju hänga med i vad ungdomarna tittar på nu för tiden).

Nu skall jag dyka ner i anteckningspapper och böcker samtidigt som bussen tuffar uppåt i landet.

 


Pluggar

Jag och nomes har suttit och pluggat på Condeco idag. Väldigt trendigt. Sittandes med våra laptops och kaffe. Intelligenta som få. Jo,jo.


How he loves us.



Påminn mig om mysteriet i att du faktist älskar mig Jesus. Det är för stort för mig att förstå. Det blir lätt tomma ord, bleka uttvättade ord. Men jag vill höra dem med liv bakom sig! Rör vid mitt hjärta. Förbarma dig över likgiltigheten. För du älskar oss intensivt, livfullt och högst passionerat!

Vadå Första Advent.

Antingen går tiden helt patetiskt fort eller så kan jag inte längre disponera mina dagar..? Vad är grejen, klockan är redan 7.
Idag har jag i punktform:

1. Haft föreläsningar från tidig morgon till lunch
2. Bett med skolfolket
3. Varit på en halv Calvinföreläsning med anledning av 100års jubileumet
4. Haft ont i magen
5. Planerat Kruts (Löten gymnasie ungdomsgrupp) julavslutning
6. Lagat mat och ätit
7. Spelat piano och sjungit.
8. Kom hit...

Nu funderar jag på om jag skall träna.. eller inte.. eller om jag skall lägga mig SJUKT tidigt och gå upp tidigt imorgon istället...?? Frågorna är många.

Lördag far jag ner på blixt visit i Gbg. Mest för att jag älskar Noomie. Skall klä ut mig till något...

1.orientalisk frestelse
2.Edna
3.Mellanstadietjej med mittbena och osäkra kläder
4.fet hiphoppare
5.Mimmi
6. ....?

Någon idé ni vill delge??

Johanna + Noomie:


Fin pärlplatta noomie pärlat va? Ha.. pärlan.

Hej då, går vidare med mina frågor och rastlöshet.





Fixar och styr upp

Nu var flyttlådor hämtade från Ica. Jag börjar med 3 st. Här skall det packas. Om snart 3 veckor flyttar jag ut från elevhemmet, lämnar mitt ämbete som Överväktare i händerna på en annan och flyttar in hos Jossan. Jag och jossan under samma tak i en hel termin, det är ju för bra för att vara sant.

Nere i tvättstugan är tvättmaskinerna fyllda med min tvätt. Min tvätt har LÄNGTAT efter tvättmaskiner och tvättmaskinerna har stirrat stint på mig när jag gått förbi dem dag ut och dag in. Men nu är alla nöjda.

Damsugaren och kalkborttagningsmedel finns nu på mitt rum och musik spelar i högtalarna. Rappt som en vässla skall här snabb städas, något kanske packas idag.

Sen skall jag plugga. Det BEHÖVER jag. suck... om det bara inte hade varit så himla MÖRKT ute hela tiden hade det varit lättare att läsa. Nu somnar man så snart man ser bokstäver.

Är valet och kvalet om jag skall åka hem på maskerad i helgen eller inte...

Här har ni en vän utan dess like, (förövrigt bara sådär ifall nu undrar om de finns några såna)

puss och kram


...

...

tyst

...


Terminen går fort

Idag är det Fredag. Jag sitter i min studentrum med en stor nybryggd kopp kaffe med mycket socker och mjölk i (kaffe är inte gott, bara nödvändigt ibland), jag tragglar igenom Kyrkohistorieanteckningar. Det är ganska trevligt. Ute är det redan bäcksvart, innan mörkrets intrång var det grått och mörkt. De soliga höstdagarna med blå himmel är long gone.

Men terminen har varit en spännande termin. Jag har fått se Gud göra stora saker. Det är underbart välsignande. Det är verkligen en vandring att gå med Herren, där allt har sin tid. Ibland är den tyst, en öken, ibland stilla, ibland fantastiskt omvälvande, förändrande, lärorik.. ja allt finns där. Men är tacksam för denna terminens omskakande i mitt liv. Herren är verkligen stor. Större än mig!

Jag längtar efter att se vad han kommer göra med Sverige. För nått är på gång! De ska ni veta. De ska ni veta...

Look it up!

Gud pysslar med stora saker.

http://www.ihop.org/Publisher/Article.aspx?ID=1000060205


Panik!


Regntunga skyar

Det bara regnar och regnar ute.

Idag vaknade jag 10, somnade om och vaknade halv 2. Halv 2!!! Inte ok! Alls! Och jag skall kallas vuxen. jaja, man lever bara en gång.

Solen gick ner strax efter min dag kommit igång.
Idag har jag pluggat, läst historia, köpt nya pennor (HURRA), Nya Skor (FÖDELSEDAGSPENGAR IS THE SHIT) och sen läst, och läst och läst. För att till sist springa in en sväng på onsdagsfika hos frida och ede. Mysigt. Gick dock tidigare för att nu PLUGGA mer.

Så det skall jag göra nu. Medan regnet faller dyker jag ner i 1500-talet och tittar vad som hände då.
Hoppas ni mår bra.

Hej så länge.

25 och allt.

Jaha då. Så var man vuxen. Underbart. Ett steg bort från pubetetenstid. "Sjukdomstiden" som jag och vänner kallade de idag. Är ändå gött att vara vuxen. tjoho.

 

puss hej. Måste gå. Har ett vuxenliv att ta hand om.


Fira, fira fi hi raaaaa

Trött, trött, trött.
Men Glad, glad, glad.
Världens finaste vänner överaskade mig med buller och bång för en stund sen i vårt kök. Födelsedagssång och oväsen. UNDERBART. De hade bakat tårta och så fick jag presentkort på akademibokhandeln, min favoritaffär=)

Tack Gud för fina vänner!

Nu har jag firat i 4 dagar och IMORGON fyller jag. Haha.
25 år.
Känns bra. Pappa och linda kommer upp och firar. De är kärlek de. Blir hur fint som helst.

Nu skall jag stupa i säng.
kram

Pensionärsträff

För att fira 25års dagen med några av alla mina älskade Göteborgsvänner hade jag en pensionärsträff, några barnbarn kom med.

Enastående, alla va skitstela och visste inte var de skulle ta vägen. HAHAHAHAHAHAHA!!

"Ska jag vara mig själv? Eller måste jag spela tant?"

Vilket roade mig något oerhört. Oerhört. Med Einar Ekdahl högtalarna och vänner som annars för mer än nog me oväsen stirrandes ner i sina kaffekoppar, 2 timmar tog de innan de slappna av. Roligaste på länge.


Dagen till ära hade jag ångemanlands folkdräkt.

 

Mer tantkalas åt folket!!

(Tack Gullbritt för kakorna =)


Tjänarjibbs

Sitter på bussen ner mot Göteborg. Bus4you. Enastående bussbolag!

Jag ska predika imorgon. I Saronkyrkan på den enastående ungdomsgudstjänsten "OH MY GOD"! Alfred Nygren och hans folk kommer och leder i tillbedjan.

Längtar du efter Herren? lovsång? gemenskap? är du ledsen? är du sjuk? Har du aldrig varit i kyrkan? Är du ensam? är du rastlös? är du stissig? Har du tunga axlar? har du knutar i magen? är du väldigt glad?? är du arg på Gud? Känner du inte Gud? Är du tacksam? What not. Kom.

Alla är välkomna till saron. 20.00

 


Sunday

Becka är här och hennes galan kompis Hanna. Det är livat och roligt. Fina töser.

I helgen har det varit Livsvägs konfrens här i Lötenkyrkan. Konfrens för dem mellan 20-35 tjohoo mer vuxen konfrenser åt folket! Jag har tjänat som förebedjare. Jag gillar att vara förebedjare. Det är fantastiskt att se hur Gud arbetar med människor, han har mer koll än man kan tro. Det är upplyftande.

Veckan som hägrar kommer att präglas av PLUGG in Absurdum, Bön, Och predikan i Göteborg, pensinärsträff och släkt.

På Torsdag lämnar jag Uppsala, som nu börjar vara ganska kärt för mig (det är stora steg att känna så ni) och åker ner mot mitt älskade Göteborg för att Predika på OMG, Saron (20.00, klart du är välkommen, kom bara!!) och sen fira min födelsedag. De blir fint de.

Men nu skall jag lotsa iväg becka så at hon blir klar i tid och inte missar sitt tåg, hon ska på KIRK FRANKLIN de aset. Becka alltså, inte kirk.. jag är inte avundsjuk. Grön? I ansiktet, de kan väl ingen vara...

hej då.

Plötsligt blev världen sjuk.

Booom sa de, så var alla sjuka.

Jag gick runt i ett psykadeliskt feberyrande på åkerögården i helgen för konfirmationsåterträff. De va kul och tungt. Haha. Så kommer man hem så har alla haft feber och varit sjuka. Och en av mina vänner har till och med haft Svininfluensan. Himla typiskt.

Idag har jag haft muntlig tenta. Lyckades få frågor på det jag kunde absolut sämst. Ajajaj. Men jag svarade nog rätt om än vagt. Han sa, "men dettta har ni ju klarat bra..." vilket var lite väl snällt när de kom till mig. Men, men.. man får hoppas att han gillar mina PM.

Jahapp.

Imorgon är det torsdag. Men vad vill du mig livet. Det va ju söndag imorse. Nehene.. inte de ne.
Gosh.

Nu tänker jag nog se en film. Har jag inte gjort på sjukt länge. (vilket är ovanligt för mig)