en menning.

Tacka vet jag vänskap.

det är över nu..

image149

nu är jag hemma.

asså..

..tänk om jag skulle heta birgitta...

blurrigt

Jag förvånas över hur inkapabel jag är att förvåna mig själv!


Livet är verkligen rikt på det mesta, de mörka, det ljusa, det lyckliga, olyckliga, tro, tvivel, rastlöshet, tillfredställelse, det hopplösa, det hoppfulla, Det melankoliska, det färgstarka. Livet är med andra ord en massa motsättningar fångade i tid.
Och här står man, mitt i smeten.
Steg för steg är mitt motto, jag är inte den som rusar in i saker. Jag försöker leva under mallen av processer, med plats för spontanitet, givetvis.
Men även då man tycker sig ta steg för steg, finner jag inte allt för sällan att framtiden eller det förflutna också för den delen hela tiden tycks springa ikapp än, eller komma rusande för att springa igenom en och helt plötsligt var man någon helt annanstans.

Det är väl för väl att man har honom där uppe att fråga om råd, lita på för ledning, tröst och tillrättavisning. Ja de då verkligen för väl. Var skulle man annars vara. Tack för att du finns.



image147


Han på Y

Du var alldeles för ung. Ditt liv var allt för erfaret. Jag för står det..men.. att de var tvunget att vara så tungt att du valde en egen utväg. Det är vad jag kallar definitiv definition på sämst.

Jag sörjer dig. jag sörjer dig...

Ökar takten

Min cykel är stulen,må guds samvete åter drabba dessa onda människor som tycks hemsöka mitt liv. Jag var på team ihelgen,utplacerad i LO göteborg.det var nice,kan ju inte bli annat med åke som kontakt person. Idag har vi redovisat och jag vet nu hur givande alla tyckte d var..(puh)
Nu går dagarna med jättekliv.Nu är det vår for sure o man är ute o ränner varje kväll,somnar för sent,vaknar mörbultad.livet är för härligt.Om 2 1/2 vecka är ja tillbaka i götet igen.Men ja
Erkänner tyst,kommer sakna detta...