Helg

Så skönt med helg, och helg i Hemstaden, inga böcker, texter utan helg, vänner, mat, sömn och familj. Loves it.
Snaaart e de första advent.
WHAT??

Frrrrrrrrredag.

Hej.

Ikväll Kl.20.00 så är den enda platsen du skall infinna dig på Saronkyrkan Göteborg. Jag kommer predika, David Kaye mfl kommer leda lovsången och kvällen kommer sedan eskalera ut i en galen dansbands fest med Fingerspitzkefule...stavas??

Kom bara Kom.

Hahaha...suck

"pff lutheraner, jag till hellre kalla mig Jesus!... Nej.." asså johanna sov istället för att tänka konstiga tankar. Tänk på hoppande får..gör de. Gör de nu. Ja ja ja

Det finns ingen hejd på mig!

Jag vaknar varje morgon i snurriga drömmar om massa frågor som jag måste svara på. Imorse förstod jag inte orden på frågorna och vägrade vakna tills jag kunde förstå vad jag skulle svara på. Lyckades tillslut tränga mig igenom sömntankarnas galna värld och tala om för mig själv att jag drömmer. "Nu går du upp Johanna". sa jag och gick upp.

Det finns ingen hejd på vad jag producerar denna veckan, Kastas mellan stagnering och flyt. Har redan så här de närmaste dagarna lyckats producera 2 til hemtentor, en artikelanalys grejs, äntligen kommit fram till vad mitt argumenterande tal skall vara om, tagit viktiga beslut ca. 2, bokat 3 biljetter, till gbg o tillbaka samt resan hem till Jul.
Jag är Nöööjd.
De ger mig dessutom en hel eftermiddag extra i tid för bön och planering för fredagens gudstjänst.

Jag har egentligen ingen aning om vad jag lärt mig de senaste, allt går så fort, och de är den ena inlämningen efter den andra, den ena sidan efter den andra, text, text.. ord ord. Hoppas jag inte bara tror att de är innehåll i allt jag skriver. Tacka Gud för de undermedvetna som lagrar mer än man tror.

De har snöat nu i typ en vecka, de är BARA vitt ute och skit kallt. ÄLSKAR DE.
Har inte lyckats komma ut och leka än. får ta tag i det.

Nu är det yp bara en dag kvar, sen sätter jag mig på bussen mot Göteborg, skall bli skönt att komma hem till verkligheten lite.

Fastställde för övrigt grymt sömnig imorse "I keep the best, and learn from the rest!" Ligger ngt i det, trots virriga sömntillstånd.

Nu skall jag sova. God natt världen.

Lite bilder

SNÖHur hamnade jag här?
Pedagogisk och lite barnslighet är bra!!Sån här blir man av mkt skolarbete. galen.SNÖ


SÖKES!!

SÖKES EN PAUS!!
Någon som har en paus över till mig. PAUS??

"hej mitt vinterland...nu e jag här..!"


JA!

Vaknade till ett snötäckt uppsala me like.

Producera

veckan som kommer är veckan jag måste producera, likt en höna som ger de ena ägget efter det andra. 2 Dogmatik inlämningar skall in, en om treenigheten och en om ja va va de nu..? frälsningsläran? Dessutom en analys av artiklar till homilitiken, nått i ämbetssyn och on top of that en predikan som avslutar veckan.

Can we do it? YES WE CAN!!!

För övrigt kolla jag på en lägenhet igår, där jag kanske skall bli inneboende.

För övrigt gillar jag:
Att Lucia närmar sig
Att det snart är Jul
Att jag skall få hänga med kids ikväll
Att det är sol ute, JÄTTE stark sol
Att jag sov som en stock inatt
Att jag har en dator
Att jag åker hem väldigt snaaaart :)
Att jag ska få predika på fredag
Att det är snö ute.

Nä nu, e de dags att spetsa ögon och sinne. Dags att värpa.

apropå kommunikation


Alla ni där ute.

Berätta något om Er dag.
Anything!!!!

.

Sitter i ett knäpptyst bibliotek. Det enda som hörs är vinden som blåser och regnet som slår mot fönstrena där ute. Alla läser, skriver och läser. Undrar om alla är lika kloka som dom ser ut att vara. Om de kommer fram till lika många teologiska slutsatser som dom ser ut att göra. JAg vet i alla fall att jag ser klokare ut än vad jag är när jag hänger över alla böcker.

Jag är trött, skit trött.


Jag fyller år idag!!

Woop woop. Här kommer en massa bilder som en hyllning till ... MIG!


Så är de.

Vad vore livet utan Dig?

sista dagen.

Idag är sista dagen innan plugget drar igång med skit stora kliv. bakom mig har jag en vecka av retreat, häng och lugn. Men imorgon drar de igång.
Dogmatik
Homilitik-retorik
+Ämbetsyn.

studier på 120%. Så de e la bara till att kavla upp armarna nu så här innan jul och Sätt igång. Känns lite som att de är nu de drar igång på allvar. Dogmatiken kommer ju i vilket fall avslöja klassens enorma spridning om inte annat.

Men innan det skall jag ha ännu en ledig dag. skall alldeles nu kila iväg till MIkaelkyrkan på GTJ. Skön församling. Bra lvosång, God undervisning, nattvard och en skön gemenskap vid fikat då alla breder ut sig i hela kyrklokalen. Me like.

Min födelsedag närmar sig den också med jätte kliv. 17 november. 24 år. Jag är vuxen. På riktigt.

Den 28 November börjar också komma allt närmre. Då åker jag hem för att Predika i Göteborg på Oh My God. Ser verkligen fram emot det. Det är bara att komma. 20.00 saronkyrkan, brunnsgatan 3 GÖteborg. Dessutom skall världens roligaste band spela efter Gudstjänsten. Blir kungligt.

Hade egentligen tänkt att uppdatera er med bilder bla från Anna laagos visit. Men de får bli någon annan gång. Ni får nöja er med en gammal bild på oss:
None

Retreat

Jag har varit på retreat i 3 dagar, en tyst sådan. Det har varit helt fantastiskt. Helt fanstastiskt.

Retreat

Tidigt imorgon far jag iväg på retreat i några dagar, tyst retreat. Det blir min första regäla retreat. Ska bli högst intressant. Så vi hörs efter det.

ta hand om er själva och varandra så länge.


"flodhästen i vardagsrummet"s författare sa:

" Kvalitétid= att älska effektivt. Vi behöver kärlek som får gå långsamt och ta lång tid på sig"

det är svårt att älska långsamt utan att titta på klockan. Det är svårt att älska bara för att älska. Precis som det är svårt att låta sig älskas, det kan vara svårt att bli tagen på allvar...när någon plötsligt ger en tid att prata och intresserat vill lyssna och veta, bara vara...vad ska man säga då? Vad finns att säga? Vad finns att ge till de andra att älska. Då man inte tyst kan sitta och lyssna istället. 

Kvalitétid... älska effektivt. så lätt att gömma sig då. Där får tryggheten sällan tid att lämna plats för öppenheten, ärligheten och helheten.