Min mobil vill inte starta

Vad är det för fel på dessa moderniteter, eloktronisk skit. Ni ser så bra ut på ytan, men på insidan är ni bara skit!!




Nu är jag tillbaka i staden uppe i Norr, Uppsala kallas den visst. Shit the same. Jag är bara sååååååååå trött på denna staden, jag lägger en ters på noomies klagosång.
Uppsala suger, uppsala suger...
Hör ni hur vackert de klingar..om en sån eländig sak! ack.
(dessa ordval..haha=annikas resulat)
På Bibelskolan säger de hittills samma sak som de sagt sen i augusti. Och ute är det snöigt och kallt, fett mycket bättre än grått och regnigt, men ändå. Jobbar gör jag..och nog är mina barn så söta.. men de är för lite utmaning, för lite färg.
Det är entonigt, menningslöst och beiget. OVÄRT.
Och ändå kan jag inte lämna U:a, jag måste var här..nånstans är jag ändå inte klar.
BLI KLAR!

de går över...


Härligt att höra från dig lunts.


Back to basic

Jag var redan sen när jag stegade ut ur dörren 08.30, hurra nu skall jag egentligen vara på plats för soundcheck, men är jag det?
..nej men, de var jag visst inte.Oj oj då...
Inte nog med det, när jag ser på min bil så är där ett 2cm tjockt lager med fryst is. Inte frost mina vänner utan IS.
Gick ju inte ens att skrapa fick haka som dom gör i gruvorna och efter sisådär 15-20Minbilden bilen värmt rutorna tillräckligt och jag hackat klart var isen borta. de tog bara 20min, inte mer.
Tur var väl att teamet log när jag kom;
Vi hade också is på rutorna.

Så nu sitter man här och om typ 3 timmar lyfter flyget hem till Uppsala.(flyga känns för övrigt fett jetset.trendigt) Känns som om jag varit borta as länge, ja det känns nästan som om jag Aldrig bott där. Så underligt. Jag har typ inte ens längtat tillbaka. Men nu känner jag att det skall bli skönt. Tur är väl det. Jag har faktist ett liv där uppe som inte är redo att lämnas ännu. Inte än.

mogs..sämst att vi missa varandra...Men kärlek vännen, bara kärlek.

Bästa på länge!

Om det inte var menat att man ska äta djur, varför är de då gjorda av mat?? -Homer Simpson

.Hon och Jag.

8

Retards for ever.

7

Men Kärleken har vi alltid.

6

Och glädjen förstås...

4

Även fast vi slåss ibland...eehh..

3

...så blir vi alltid sams tillslut..och blir glada igen..

2

Snygga är vi också ;)

1'

Jag vet att min hand får de hela att se lite kontrollerat ut..och ja.jag är medveten om att noomie ser lite rädd ut...men hon älskar mig! Tro mig! 

Jag o frugan

Självdistans och bröst...herregud..kära nån

fruae

Jag är i alla fall glad,tacksam,överlycklig,privilgerad, lyckligt lottad, bortskämd att få ha en vän som du noomie,nome,namwan,noms...kärt barn har MÅNGA namn.. Var skulle jag vara utan dig? Tack för allt du ÄR, och att jag får vara en del i ditt liv och att du vill vara en del av mitt!
Älskar dig alltid frugan!


Han o Jag

Mattias Martinsson och Micke Finn skrålar, i mina hörlurar sjunger dom tillsammans med hela Frizon hur mycket dom älskar Jesus...sträcker sig tillsammans mot de som egentligen alla försöker förstå sig på. Livets ord menning, denna makt, kraft, Gud..
Det är något särskilt med lovsång alltså, inte för att det alltid är as kul och underbart. Inte för att man vaknar VARJE morgon och bara vill sjunga, eller att man på alla möten vill skråla med. Men när man väl kommer in i det...asså det finns Inget i världen som berör mig så som lovsång gör..inget! Jag kan bara tala för mig själv..men när allt bara är kaos finns inget som hjälper så som att få lätta sitt hjärta hos Gud med en sång. Så är det för mig i alla fall..
Jag känner mig
enkel
förstådd
sedd
tillfreds
verklig, verkligare än någon annanstans
lugn
Fri
älskad
otillräcklig och att det är okej och därför räcker jag till..
knäppt va..

Det är inte alltid de skrivna sångerna kan beskriva allt vad jag känner och upplever och tänker, frustrationen, ilskan, glädjen och sorgen, likgiltigheten, uttråkan. Men när man  jag väl kommer till kritan,
så står han och jag där. Bara han och jag, Jag och Gud..utgjuter våra hjärtan för varandra. Jag älskar honom, men störst av allt, han älskar mig. Och vi får säga det till varandra. Det är stort tycker jag!
Klyschigt kanske..? Shit the same säger jag då. Det är äkta för mig, verkligt. Och det är fett värt de!

Om jag gav mig av
För att försöka, hitta någon bättre än dig
Så skulle det ta
Ett helt liv att söka
Uran att finna någon som Du
Lika underbar som Du



 


På mina bara knän
Naken intill själen
Så ser du rakt igenom mig
Trots det säger du att du älskar mig

Jag vill vandra dina vägar
Jag vill gå dit du går
Kanske kan jag tillslut, din kärlek förstå?



 

Utan dig vore jag blott en fluga utan vingar, totalt menningslös



Shout out;
Jacko,sean o axel. Tack för igår killar. Ni är fantastiska vänner alla tre.




 



 

2000 talet

"...Det regnar snöar här i sthlm göteborg idag
Du har det säkert inte bättre än jag.."

På mitt nuvarande kontor, har övertagit mr. sagsjös, my working spot for the week..massa ord..där har vi i alla fall en massagestol. Stol.
Vad är grejen??
Jag tycker verkligen det är ett härligt typ exempel på vår tids ständiga avståndstagande. Vi låter maskinerna göra det på våra komandon visserligen..
Du kan sköta dina betalningar via internet
Köpa och sälja via internet
Du kan Sms mig ett svar

Vi kan ju höras om när vi skall ses, jag ringer dig på mobilen sen
Ni skall lämna in en uppsats på 3 dataskrivna sidor
Mailar du mig sen om detaljerna, jättebra
Drar du ditt kort där bara..pinkod..så..godkänn där också tack..så bra..kvitto?


Vad hände med att skriva med penna, skriva riktiga brev. Gå till banken. betala med kontanter (visserligen gör många det..)snart kommar vi la inte ens få kvitton längre, de kommer finnas sändare på mobilerna där vi motar bekräftelser på våra köp! Datorerna opererar, sköter mina räkingar(på mina komandon visserligen) påminner mig om saker jag skall göra, väcker mig på morgonen. Här har vi minsann ingen användning för tuppen längre inte. Får massage av en stol, så sjukt praktisk..o smått fånigt.
Massera varandra instället, de är kärlek, närhet och omtanke!

Visst är allt tekniskt sjukt praktiskt och bra och så..men ibland asså..
jaja..suck.

Blahablaha..blaha..sjukt smarta är vi alla fall!


En man i 45 års åldern berättade för mig igår att han först nu, på senare år insett vad livet handlar om.
Han har nämligen precis fått sitt andra barn (grattis!!)
Att ta hand om någon annan,rikta all sin kärlek, omsorg och energi åt dom människorna. Allt för att de skall ha det bra, bli bra människor och bara för att..de är så enormt menningsfullt.
Tack så fint.
Jag ber bara till Gud att jag och fler inser det innan vi blivit 45.
Det finns inget som får livet att kännas mer menningsfullt som att göra något för någon annan, ge någon annan uppmärksamhet,komplimanger, uppmuntra någon, ge presenter och få ett lyckligt tack... sätta någon annan/andra före sig själv lixom. Bara för att.

Så vill jag leva mitt liv.


det snöar i göteborg


Idag snöar det här i göteborg, luften har slutat vara genomskinlig och förklätt sig i brudklänning! Som vanligt när det kommer till Göteborg inser oftast vägvärket (eller vilka det nu är som fixar med vägarna) alltid att de fallit snö, gärna en vecka försent.

"nämen oj, det snöade visst i onsdag"

Detta innebär givetvis snökaos. Grattis Göteborg!

Idag sänds även min kära Rocky rex Balboa iväg..bort från klarbärsg. för att vara utbytesstudent i märsta. Ack o ve. får ja ta farväl av min högst älskade katt. ja, jag har lyckats förälska mig i en liten katt. Jag vet inte ens när eller om jag nånsin kommer kunna ta tillbaka honom...Mamma huset hemma i mölndal uppskattar inte direkt katter om vi säger som så...

Roooocky.....dont leave meeeee!!!


Vem skall nu somna PÅ min haka, eller lägga sig över mina böcker när jag läser, Vem skall slänga sig om mina ben efter jag klivit dem på svansen, bita mig i benen, handen eller gömma sig i diskmaskinen. Vem skall nu mera få fnatt vid 22. inte e de noomie inte. då kraschar hon i säng. som en död fisk (all kärlek)Vem...rocky...uhh...

Igår va jag tillbaka på min gamla arbetsplats, dvs Saronkyrkan Göteborg. För er som träffat nadja så vet ni hur glad man kan bli av att träffa henne. Hur hon bara vrålar ut, så snart man gått igenom dörren, JIIIIIIIIIIBBBEEEEEE..
Slänger sig om halsen på en och skriver i örat,
Ja ha sokknat dej
Lilla lilla naddis.
Ida,stina, Lorents o hela gänget, alla dessa toppen kids. Kan man bli lyckligare än att träffa dem. Jag vet itne hur de gått till men jag får verkligen ont i hjärtat att vara ifrån dem.
De är kärlek de. Dom man älskar vill man vara NÄRA.

Jag får trösta mig med att jag är kvar här i götet 4dagar till. Att jag skall få vara med och leda lovsång på söndag i Saron och att (förutom noomie o clarorna) Annika står o väntar på mig där hemma i uppsala.
Mitt andra hem. Mitt nuvarande hem.

.

aaa me.!!!..jag visste vad jag skulle skriva ju....

tomt.

08-543695,0226-85326,013-549682

Att man trots att man är mogen, duktig och trendigt och använder hjälm skall lyckas dra på sig en hjärnskakning...en som verkligen sitter i också! sämst. Men det va ju klart värt det, snowboard och soft pistade backar och puder är värt all hjärnskakning, blåmärken och träningsvärk. I loves it ändå!

rebell..a yeee.

För övrigt har jag spenderat dagen hukad över listor med telefon nummer efter telefon nummer. vem äger alla dessa restauranger och skoaffären. Vem startade lixom skobutiken Sko-be-do eller  vackert på.
Monotomt totalt dötrist jobb i en vecka, PERFEKT. ärligt talat så njuter jag!

i sommar

i sommar

i sommar taati. Vi väntar på dig med ÖPPNA armar.

.

Det finns dagar då livet är alldeles underbart, då det inte blåser kallt, då skratten bara är äkta och tårarna endast är förlösande, då sömnen ger vila och dagarna berikar. Då man kan sätta sig ner och sucka nöjt, lycklig och tillfreds.
Jag älskar såna dagar.

Det va det jag tänkte...men

nedanstånde text rekommenderas att läsa i snabb/pladdrande med tydlig fart.


Jag tänkte göra en utläggning för något jag tänkte över på tåget igår (5timmar, 5TIMMAR inte mer...inte..mer). Men jag har glömt bort vad det var...sämst.

(Vilket förhoppningfulltvis visar på att jag tänkte på den så starkt för att inte glömma bort den, för skulle jag glömma den skulle jag ju inte kunna dela med mig utav den, och därmed definitivt inte blogga om den, insikten alltså. Jag tänkte alltså så intensivt på den att jag glömde den i mitt krampaktigt visa förstånd..ack o ve.)

Varför jag ville göra utläggningen var för att:

1. Det var en intressant och djup studie med en fägstark insikt på det jag kom fram till.
2. Kan hända att jag är smått uttråkad.
3. Jag skall upp tidigt imorgon och har för den saken skull inte en minsta längtan efter att gå lägga mig,     moget? Verkligen inte!!

Synd för dig att jag inte kunde minnas. Jag kan inte berika ditt liv mer än att uppmuntra dig till att glädjas med mig. Imorgon far jag iväg en vecka till bjorli skisenter (ja, det ligger i norge, ja, det är ett litet ställe, ja, platsen har as en väldans skön offpist åkning) för att på snowboard kasta mig ut för snöiga berg och backar.

I'll leave you with this;
Gläd dig med mig. Det är bra för dig!

Vardagens vanor

Vad är grejen med att tröttna på saker. Vad är grejen?tröttsamt,enormt tröttsamt. Låt oss åka iväg och glömma varför vi är här.

By the end of the day

By the end of the day

är det bara han och jag. Och då kan man ju inte annat än att älska.