Uppsala <3

Hej.

Sitter i mitt halvt nerpackade rum på kantorsgatan. Ute skiner solen, det är en fantastiskt vacker kväll. Det luktar grill, eld och blommor= bästa av sommaren. (havslukt saknas dock). Uppsatsen är inlämnad. Sista hemtentan är inlämnad. Nyckeln är lämnad på Johannelund. Nyckeln till Lötenkyrkan är inlämnad och jag har sagt hej då.

Har precis kommit hem från familjen Hallgren som bor en gata bort. Har haft fikapaus. Kommer sakna att ha allt så nära sig. Gångavstånd till vänner, skolan och stan. Det är mycket och många jag kommer sakna från denna staden och denna tid. Dessa tre Uppsalaår har varit som skänkt från ovan. Jag är innerligt tackam! Johannelunds teologiska högskola är en skola att vara stolt och tackam över, jag har växt, blivit helare, lite ödmjukare och förhoppningsvis något visare. Detta tack vare alla fina och kloka lärare, alla fina studentvänner och Herren själv.

Planen är att i september flytta till England för att göra ett utbytesår på Oxford University, jag vet, helt galet! Vet inte vad jag gett mig in på :). Även om antagningarna inte är helt klara så förbereder jag mig för att åka, så är man i alla fall redo om allt går som det ska.

Men innan dess blir det sommartid med konfirmationsläger på Åkerögården, Västkustsommarvilaståhej, sundsvikläger och frizon och bröllop. Känns som detta blir en fin sommar.

Uppis, tack för allt denna sväng.



Måste sluta att maniskt lägga upp bilder. Ehhh...

Nu, tillbaka till packningen. SES!