De sista kliven tas så smått.

Jajemen, för 4 dagar sen va det exakt 1 månad kvar tills jag kliver av bussen på Oxford busstation. Jag har den stora nåden att få vara ledig och ladda upp batterierna tills dess. Idag fick jag mycket efterlängtat och efterfrågat besked. Äntligen kan Financial Gurantee Formen skickas in till Wycliffe Hall. Snart är alla parter glada.



Skickar dessutom iväg en ansökan om Ica bank idag = slippa massa utlandsavgifter vid betalningar och uttag.
We like!

För att komma i form och få stöttning på plats har jag dessutom införskaffat denna lilla babyn. Min nya bästa vän. Åker man utan sina nära och kära, då blir de till att skaffa sig substitut. Det förstår väl vem som helst.


Nu kommer de svåraste av allt. Packningen. HerreJesusKristusMinSkapareOchHerre, Hjälp. Tips och råd mottages tacksamt.

Busiga AnnaWonky

Igår lyckades Annie med facerapebus.



Vilket resulterade i en del undrande sms och telefonsamtal. En av mina vänner var dessutom arg. Trodde jag bara skulle sticka sådär. Fantastiskt lyckat Facerape (för övrigt ett avskyvärt begrepp). Applåd till AnnaWonky.


Byta land.

Hej.

Höstens utmaning:
Jag skall byta land. Byta skola. Byta liv. Om lite mer än en månad så bor jag inte längre i ett studentområde i Uppsala, inte heller på ett berg i Mölndal. Om en månad byter jag till England. Oxford för att vara exakt:



Om bara några veckor är detta min stad. Hur sjukt är inte det. Det känns på riktigt som jag klätt ut mig, skickat in falska dokument och kommit in på en av de mest prestigefyllda skolorna i världen. Snart åker jag över och ser om de avslöjar mig. Keep your fingers crossed. (Ja, lite engelska kan jag minsann.)
Jag är alldeles för rolig för att läsa på en Oxford University, jag är alldeles för tramsig. Dessutom är jag en praktiker, ingen akademiker. Men de vet ju inte dom.

Åka ska jag i alla fall.

Men innan dess skall visa ordnas, bank, vaccination (ja, man måste vaccinera sig för att flytta dig. HAHAHA) och CSN måste se till att ta ett beslut. Annars skiter sig ju allt. 

Sommar stavas läger.

Sommaren börjar gå mot sitt slut. Alva har tjatat om de där sabla höstvindarna som blåser in. Jag har hyschat henne, vaggat mig själv och sagt till mig själv. "Seså, sommaren är inte slut än. Alva är bara elak."
Men, jag inser att Alva har rätt. Men de erkänner jag ju inte för henne, så klart. Men hösten här påväg.
Sommaren faller och hösten kommer alldeles snart ta ett djupt andetag innan den tar över.

Sommaren har till största del spenderats på läger. Konfirmationsläger, tonårsläger, ungdomsläger och Frizon.
 

Det har varit fint. Riktigt fint. Men nu väntar höst med en massa andra, nya utmaningar!

Följ mig intensivt!