Slutet.

Hej,

Så mycket har hänt sen jag uppdaterade er sist. SÅ MYCKET!

1.Min ömma moder har varit här på besök! Vi fick en fantastisk liten helg tillsammans. Inget regn, istället god mat, glass i solen och mycket promenerande omkring i vackra Oxford.




2. Jag har roddtävlat i den årliga oxford tävlingen 'summer eight's', tävlingen fungerar lite som jage, alla båtar är upplagda på rad efter varandra (var ens båt skall stå beror på hur väl man gjorde ifrån sig året innan). Man vill komma ikapp båten framför, gör man det så 'bumpar' man dem, och de åker ner ett steg. Man vill absolut inte bli bumpad av båten bakom sig, för då åker man ner ett steg. Lyckas man ro hela racet utan att bli bumpad så är det också bra, även om det är bäst om man lyckas bumpa. I ALLA FALL!! 

Pågrund av översvämning i floden har vi inte fått ro veckorna innan vi skulle kvala in i tävlingen, vi fick däremot ro på vattnet veckan innan 'summer eight'. Men tack vare vår FANTASTISKA coach sue som vi haft denna termin, så fick jobbat på mycket teknik på maskinerna istället, vilket gjorde att vi lyckades bra på vattnet sen ändå och kvalade in i tävlingen. 

Summer eight's är en 4 dagar lång tävling, man tävlar en längd per dag. Mitt team Queen's W2, lyckades faktiskt göra bäst ifrån oss i vår båtklubb. vi blev bara bumpade EN gång, och de va inte förrän vi nästan va i mål. Vi lyckades NÄÄÄÄSTAN bumpa en klubb, men men, övriga dagar lyckades vi ro hela racet. 

Väldigt kul att fått gjort något så ENORMT typisk Oxfordigt som 'summer eight's', dessutom var det väldigt kul, 27 grader varmt och strålande sol, och flodbanken var full av människor som tittade, hejade och grillade. 



3. Varit i Paris. På en intensiv missionresa, för en långhelg. SÅ VANSINNIGT intressant och kul. Vi satt i många olika möten för att lära oss om Frankrike och Paris historia, hur kyrkorna arbetar vilka utmaningar de står inför, både nationellt men också på individuellt plan. Vi fick be för dem vi träffade och bara stötta upp dem. Vi fick träffa en politiker, vi fick träffa Andy Buckler, som jobbar med att få liv i kyrkorna, han jobbat på nationell nivå, VANSINNIGT intressant att lyssna på vad han pysslar med. Helt enkelt, riktigt bra!




4. Fått tillbaka resultat av studierna. JAG HAR FÅTT GODKÄNT PÅ DEM ALLIHOP. Lättande in absurdum, så bålbränning av Johanna inför hela Oxford är nu inställd. Tur de, kände inte riktigt för det.

I lördags hade vi avslutninggudstjänst med Wycliffe Hall (mitt college), blev bedda för och avtackade, de hela avslutades med en stor lunch buffe på Wycliffe. Det var trevligt. Men väldigt skönt att vara klar. Känns lite overkligt, att studierna nu är över.. sjunker SAKTA in..

På kvällen firade jag med att gå ut och dansa med några kompisar, massa Wycliffe folk dök också upp senare på kvällen. KUL!!!



På söndag skall vi avtackas och sägas hej då till i St. Aldates.

HUR GICK 1 ÅR SÅ FORT!?


Nä, är så chockad.. så nu måste jag sova på saken!
God natt.