vem har smutsat ner på soptippen?

hej.

Idag har jag manligt nog jobbat på lager. (Visserligen så städade jag, kanske inte riktigt så manligt. Men det låter vi förbli i parantes.) Europop dånade ut ur högtalaran medans mina kollegor fixade ordrarna, och jag (städade) Damsugat, svabbat,(otroligt simpelt sätt att tjäna pengar på) damsugat, svabbat, damsugat, svabbat och så tänkt lite.
En av mina tankar va denna, vore det inte högst obehagligt, oj fel ord. Vore det inte högst underligt om man skulle bli anklagad för att smutsat ner på en soptipp. Hur skulle de gå till. Hur kan man nånsin göra en soptipp mer smutsig än vad den redan är. Jag släppte tanken efter att ha kommit fram till att det inte va någon vits med att tänka vidare efter som att det troligtvis inte finns en så korkad människa som nånsin skulle göra något sånt, anklaga någon för att smutsa ner på en soptipp asså.
Nu när jag skriver så går tankarna vidare på vad mycket man skulle kunna säga som sopptipspojektledarechef på en soptipp. typ.

"okej, grabbar nu ser vi till att hålla det rent och snyggt här. Om det är för mycket skit så kan hälsovårdsnämden bli arg."
Hur kan man hålla den ren? Sopa av påsarna när de kommer (om de ens kommer i påsar) skölja soporna? Sortera påsarna efter färg? I ju försig, de skulle ju vara ganska så inspirerande.. eller kreativt...ja eller färg glatt. Skit samma.


Det har varit mycket varmt idag ifall det är någon råkat missa det. Typ 30 grader. Way to go sweden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag har faktiskt personlig erfarenhet av att skräpa ner på soptipp. om det skulle vara så att man sätter en hög hög tidningar (med namn och adress på) på soptippen, och de sedan flyger ut över hela stället så kan man faktiskt bli anklagad för att ha skräpat ner på soptippen. om den ansvarige sopgubben dessutom råkar vara en butter släkting kan det till och med bli riktigt obehagligt...

2006-07-04 @ 20:30:21
Postat av: jibbs

e de sant. kära nån då.

2006-07-04 @ 22:51:20
Postat av: Tobias

Om städningen var att ta bort kartong och sopa bland pallarna eller köra skurmaskin var det manligt. Om det däremot gick ut på att städa områden där det inte kör några truckar var det en kvinlig uppgift. så ligger det till på mitt lager iallfall. :P

Postat av: jibbs

Walla,de ju ett lager för sjutton. Klart de har truck, klart jag lyfter lådor. hela stället e fullt med pallar, ställningar och kartonger och skit. va tar du mig för tjej!!
hehe.. de faktist sant..så antagligen e ja lite manlig då..om de nu e nått bra.
men som nån nångång sa, "du är ju ingen riktig tjej" (tack simon) jag e ju ingen riktig tjej.
hej

2006-07-06 @ 00:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback