socialisations teorin, heelas teori, wrights teori, Glocks deprivations teori..blbalbaalblbla

 Har haft en fantastisk och innehållsrik dag med början på teologen 08.15 med seminarium och diverse NRR (Ny religösa rörelser), vi är lyckligt lottade att ha ett uppslagsverk i vår grupp vid namn erik som dessutom är grym på att ordbajsa med kvalité. Han drog de tunga lasset och polerade vårt yttre så att alla andra i Seminariegruppen såg (Seminariegruppen på ca. 25 pers är uppdelade i små grupper. Vår heter B3)
Därefter en sövande föreläsning med sultanen, hon pratade teorier och sånt, och när rasten är slut och sultan ställer sig i dörren och ber oss komma in går jag mot dörren hon tittar på min lila döskalleströja och så ler hon stort mot mig som om hon vore stolt, och när jag fråga om man fick dricka kaffe där inne blinkade hon med båda ögonen nickade med huvudet som om hon sa: "Ne..men ta du med den ändå"
Även de bittra har fina sidor..

Därefter åt jag studentlunch aka nudlar och sen mina vänner.. gick jag och tränade. Ja visst vet ni. Träna gjorde jag. har skaffat kort på Friskis och svettis och planen är Kiboxning, men idag tänkte jag börja mjukt med startgympa.. trodde dock inte riktigt att de skulle vara SÅ lugnt. Herrejesus. In kommer en liten kvinna, superfit och med solariebränna och LEENDET som endast käcka friskisinstruktörer och vissa frikyrkofolk som missat grejen har. I Övrigt var det jag och sisådär 40 medelålders kvinnor och åldrarna där över dvs tanter och 2 smått missplacerade män, varav en stod och mycket "intresserad" inspekterade pelarna i salen innan passet, ingen hängde med i de långsamma rörelserna som gick på halvtempo för att alla skulle hänga med.

Sen var det vilpaus, jag ser mig inte som en person som är i så värst bra form..men mer än detta. Totalt understimulerad tassade jag ut vid vilan och gick in och sprang på gymmet istället.

Och nu sitter jag mör i kroppen, underbart!!

Dessutom fick jag inbjudningskort till ett bröllop idag jag inte trodde jag skulle bli bjuden på. Glad.

nu ska jag skriva tvättbjörnschema samt schema för väktarrunda. Bye.

Kommentarer
Postat av: nome

tänka sig va kul du har. och jag som sitter i kapellet i bjorli misjonscenter

2009-02-09 @ 20:49:32
Postat av: jibbs

käft

2009-02-09 @ 23:49:31
Postat av: nome

looooooser

2009-02-10 @ 12:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback