Att be och vara dum i huvudet.

Hej.

Klockan är snart 23:00. Har precis kommit hem efter postgrad och bönesamling. Församlingen har 24/7 nu (24/7 innebär att man under 7 dagar har bön 24 timmar om dygnet. Timmarna delas upp på medlemmarna i församlingen eller folk som brukar komma till församlingen i fråga. Det är givetvis frivilligt att ta del av veckan. Men man kan i alla fall skriva upp sig på en eller ett par timmar. Under de/n timman ber man endast. Vissa ber själva, men ibland ber man också i grupper. De olika dagarna kan ibland vara inriktade att be för olika saker, ex. skolorna i landet, regeringen, tonåringar, idrottskulturen, Konfliktdrabbade länder etc. Bönen brukar oftast ske i ett bönerum i kyrkan som under bönetiden endast används till bön. Det finns ett 24/7 nätverk av människor som ber 24/7 runt om på jorden. As coolt. Vill ni veta massa mer kolla in deras internationella hemsida
här.) Så. St. Aldates har denna veckan en 24/7 vecka, och vi är några här från Europa, så ikväll kl. 21:00 samlades vi för att tillsammans be för Europa, människorna i Europa, kyrkorna mm. Sverige, Danmark, Tyskland, England och Frankrike var representrade :).


bild hämtad här

Nu, till att vara dum i huvudet. Bönen, jättebra, postgrad jättebra. Jag har signat upp för att ro imorgon kl 06:30. Not så jättebra. Kommer vara helt död. Som en död sill. Tur att jag kommer vara nära vatten i alla fall. Hahaha, sill, vatten, fattar ni. HAhaha. I KNOW, NOT SO FUNNY!! Suck. 

Ja, ja, då kommer jag upp i tid i alla fall. 
God natt vänner. Må Guds frid som övergår allt förstånd bevara era hjärtan och era tankar i Jesus Kristus. <3

 

Kommentarer
Postat av: Ana

Halva det här inlägget är inom parantes.

*host


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback