Onsdag

Vaknade till en solig morgon idag, det har varit as varmt idag. Känns som man är i södra Europa eller nått. Inte en droppe regn. Engelsmännen är as glada. Haha




Har varit på Wycliffe Hall idag som alltså är colleget där jag kommer göra mina akademiska studier. Träffade äntligen den fantastiska administratören John Michaux som outröttat hjälpt mig på alla sätt sen men antagning gick igenom. Har sagt till alla att jag skulle krama honom när jag träffa honom... ehh.. men de vågade jag inte. Det blev ett handslag och ett brett leende istället.

Vi fick passerkort och en liten rund vandring av colleget. Det består av en bunt sammansatta hus och ytterligare 2 hus med föreläsningsalar och boende, trapporna påminner lite om Hogwarts faktiskt, man undrar om de skall flytta sig.

Byggnaderna är inte urgamla, varierar lite. Skolan har mitt i colleget ett kapell, as fint. Måste ta ett kort på de och visa er. (stackars er som får stå ut med min tokighet i gamla byggnader. Fast egentligen får ni skylla er själva om ni är inne här och läser :) )
Har ett eget fack och allt, känns så himla konstigt. "Varför står mitt namn där? Är jag en del av denna skolan? Hur DÅÅÅÅ!!?"

Wycliffe var i alla fall så långt jag kunde se fyllt med väldigt trevliga och tillmötesgående människor. Det är lite som Jlund fast ändå inte. Hahaha

Innan lucnh hann jag dessutom med en senior nattvardsgudstjänst. Till min glädje! JAg trodde bara de va en vanlig nattvardsgudstjänst. Men icke, senior efter senior ploppade in. Fantastiskt! Jag fick sitta bredvid Margret som kunde alla böner och sånger utantill. När jag ville dela min sångbok med henne sa hon "Thank you darling, but I'm sort of blind.." senare berätta hon för mig, mitt i gudstjänsten högt och ljudligt med gäll brittisk engelska "I got my first songbook when i was six you know. I absolutly loooved it!" (Antar att detta är en sån där antektot som är bättre om man var med...?)

Hade privilegiet att träffa min ryska nya vän för 2 gången vid lunch, hon åker imorgon. Har varit så kul att få umgås lite med henne.
 

Ikväll skall jag vara med på församlingens bönemöte "Hunger" som de har i slutet av varje månad. Vad de är får vi se när ajg varit där.

Imorgon, skall på orientation programme at examination school for all internationall students. Should be fun. More of that another day.

Love.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback